Ha az árát nem nézzük mit valasztanátok: Samsung A53 vagy Samsung S21 Fe?
A 2-es válaszban leírtad a lényeget.
Nem hiába drágább a S21FE.
Akik nem értenek hozzá, azok csak a számokat nézik és úgy vásárolnak, ez egyfajta marketing.
Ha a legjobbat keresed ilyen árban, akkor szerintem inkább mindenképp Snapdragon-processzorosban gondolkodj, annak a legjobb a technológiája: gyorsabb, stabilabb, mégis energiatakarékosabb, mint az Exynos, ezért az én javaslatom a párosításban az elődök, amik szerintem még mindig jobbak!
A52s
S20 FE 5G
Amúgy a kamerák nem tudnak egyszerre működni, tehát a darabszámuknak nincs érdemi a haszna, a felbontás meg a kép részletességét határozza meg teljesen, a kép minőségéhez kissé kevesebb köze van! Amúgy a 64 MPx-ből csak 16 MPx a teljes részletgazdagság, a többi pixel csak a kép méretét növeli, aminek legfeljebb csak pószter nyomtatásához van jelentősége!
Nézd meg a Mobilarénában mindkét telefon kamerájáról a tesztfotókat, ott ki is tudod nagyítani, és döntsd el, hogy Neked melyek tetszenek jobban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!