Iphone 12 VS Samsung galaxy s21? Melyiket választanátok, és miért?
+1 az Iphonera.
Szerintem elég nehéz ezt a két típusú telefont összehasonlítani. Pl két androidos rendszerűt, és két samsungot könnyen adatok és ár alapján eldöntöd. De ez elég szubjektív
Nem lassul be, ez csak pár emberke elbaszott fantáziavilága. Nekem S20 Ultrám van, abszolút hibátlan. Ritkán használom viszont a 120 HZ kijelzőt, szerintem nagyobb a füstje mint a lángja. Csak amiatt kár azt választanod.
120Hz -es kijelzős telefonom van és 60HZ -en használom.
Mert látni a különbséget de amúgy meg kb a hétköznapokban nem igazán veszed észre, nem erre figyelsz.
Azt hittem én is hogy húúú.. De aztán az üzemidő fontosabb.
Adaptív igen, de azt a +5% ot nap végén vissza sírom néha.
Ez csak plusz adalék. Menj el egy boltba és nyomkodd meg ahol van valamilyen android 120Hz kijelzővel. Vagy bemész egy epölös boltba ott lesz pro kipróbálod, és a sima nem pro -t is és összehasonlítod.
El tudod dönteni hogy neked kell -e ez feltétlenül vagy amúgy egy érdekes de elengedhető fícsör. Jövőre jön az S22 is :)
Ja és egyébként iPhone 13
Alapból 128 -as üzemidő meg sokkal jobb mint a 12 ben.
Kamerában is sokat lépet előre.
128 -as iPhone 12 nél alig drágább.
Ha belefér a keretbe.
13 mini üzemidőben alig gyengébb mint a sima 12 volt.
iphone. Jobb szoftvertámogatás ezért sokáig használható, plusz ha eladod akkor jól tartja az árát.
120hz kijelző jó, de én nem látom telefonban sok értelmét, a legtöbb video, játék 60hz re van optimalizálva, azért meg hogy szebb legyen a görgetés nem hidzrm hogy megérné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!