Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 12 VS Samsung galaxy...

Iphone 12 VS Samsung galaxy s21? Melyiket választanátok, és miért?

Figyelt kérdés
Erre a 2 telefonra esett a választásom, mert egy árban van. Az iPhone előnyei számomra a hosszútávú támogatás, és a zárt rendszer, a Samsungnál a 120hz-es kijelző, mert nagyon gyorsnak tűnik tőle a működése. Ti melyiket választanátok, és miért? Tényleg olyan gyors a Samsung élőben is, mint ahogy videóban?

2021. dec. 15. 11:39
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,a mediamartk-ban kipróbálom mind a kettőt,és majd meglátom hogy megéri-e a 120hz-es kijelző miatt a samsungot választanom.
2021. dec. 15. 22:45
 12/17 A kérdező kommentje:
Voltam a mediamarktban, és kipróbáltam mind a 2-őt. Úgy döntöttem, hogy az iPhone választom, mert bár igaz hogy gyorsabb a Samsung, és kicsit simább a futása, de dem annyival hogy az androidot válasszam az ios helyett. A videókon sokkal nagyobb külömbségnek tűnt a 120hz.
2021. dec. 18. 10:02
 13/17 anonim ***** válasza:
Ráadásul csak bizonyos esetekben fluid a 120Hz. Mit ér a 120Hz, ha akadozva nyitja meg az alkalmazásokat a telefon?
2021. dec. 19. 06:34
 14/17 A kérdező kommentje:
Tényleg igaza volt annak,aki azt írta hogy csak a 120hz miatt nem éri meg a samsungot választani. Az az igazság,hogy már elegem van az androidból.Nekem sokkal jobban tetszik az ios letisztult kezelőfelülete,mert én nem rakom tele widgetekkel a telefont,stb. Meg amiből elegem van,az a rengeteg hírdetés,értesítés amit küld a telefon,és egy csomó adatot is gyűjt.Úgy ámblokk az egész google-ből elegem van,szeretném majd a laptopomat is lecserélni egy mac-ra.
2021. dec. 19. 12:15
 15/17 anonim válasza:
Nekem volt S21. Nagyon nagy csalódás volt az S20 után. Aztán váltottam iPhone 12-re most két hónapja, minden téren elégedett vagyok vele.
2021. dec. 31. 06:07
 16/17 A kérdező kommentje:
leírnád mi volt a gond az s21-el? Nekem a legnagyobb félelmem az androiddal az volt,hogy lehet akármilyen csúcskategóriás a telefon,idővel belassul.
2022. jan. 1. 00:23
 17/17 anonim válasza:
Nagyon sokszor volt olyan hogy nem lehetett vele telefonálni, netezni mert valamiért állandóan rossz volt rajt a térerő (nem a szolgáltatóval van a baj mert az iphoneal semmi gond nincs ilyen téren) Sötétben nagyon csúnya, szemcsés képet csinált, néha minden ok nélkül 1-2 másodpercre lefagyott, kidobált az alkalmazásokból. Na meg az hogy 300 ezer forintos telefon és műanyag a hátlapja. Engem nem szokott érdekelni egy telefonnak az anyaghasználata, de 300 ezer forintért ne legyen már műanyag :D
2022. jan. 2. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!