Ezen három mobiltelefon közül, akik megtehetik, hogy ilyeneket vegyenek, milyen szempontok szerint választanak? Melyiket miért? Galaxy S20 Ultra, iPhone 11 Pro Max és OnePlus 9 Pro.
Nekem az ios rendszere jobban bejön!
#2 az iPhone is vízálló a Oneplus-t nem tudom
Andrid-ok közül őszintén nem tudom mit választanék!
Oneplus 9pro>Sokan dicsérik, nem rég jött ki,szép kamera
Samsung>ismertebb márka,szép kamera, vízállóság
iPhone>IOS rendszer, vízállóság, sokáig tartó támogatás, szép kamera, talán ez a legmegbízhatóbb(nekem)
Szóval szerintem iPhone 11 pro max
De. Az első kettő igen, és még az egy márkán belül is az adott modell és az azt követő is majdnem teljesen ugyanaz, alig van különbség a követő modell előnyére:
"Márkán belül is az eggyel későbbi modellhez viszonyítva az egy évvel azt megelőző szinte ugyanaz, kicsivel gyengébb csak, a többi márkához képest is eléggé hasonló belbecs."
én csak azért oneplust vennék mert érdekel az a teló hamár ennyire dicsérik
de lehet maradnék iphonenál
nehéz kérdés xd
Most ez olyan, hogy ez a 2-3 gyártó a "telefonok királya".
Az iPhone-ról kár is beszélni, pont azért mert ott tudod mit kapsz, évekig tartó támogatás, erős hardver, gyors szoftver, jó kamera. Nem a "legjobb" de mégis az össz élményben a leginkább kiegyensúlyozott telefon.
Samsung meg gyakorlatilag ugyanez csak androiddal. Annyi hogy ők valamivel innovatívabbak, előre mutatóbbak. De mellette megmarad a stabilitás is.
Az Oneplus meg minden évben letesz az asztalra 1-1 jó telefont.
És kicsit erősebb a marketingjük, mint amit valójában kapsz.
Nem tökéletesek, sőt, nekem a 3T-met a 9-es android frissítéssel teljesen elrontották, vissza kellett butítsam 8-asra. Az ígért frissítések sem mindig érkezten meg, kamerában is mindig többet ígérnek, mégis mindig elmarad a többitől. Ez a Hasselblad dolog is elsőre inkább csak marketing fogás, hogy legyen nekik is egy márkás név a telón.
Ettől függetlenül az Oneplus javasolt, ha valaki szeretne egy jól kinéző, minőségi telefont szép kijelzővel és baromi gyors, letisztult, tiszta androiddal.
Nekem alapvetően a rendszer maga tetszik. Régen is Cyanogenmod/LineageOS amiket használtam, és az Oneplus nagyjából az alapot adja 1-2 extrával, de semmi felesleges sallang.
Tegyük hozzá a "rendkívüi ár" is alapvetően csak nekünk rendkívüli.
Tőlünk nyugatra, vagy az USÁ-ban arányaiban olcsóbban kapod meg ezeket a telefonokat mert nekünk rá jön a magas ÁFA meg a szar Forint.
Máshol az átlag fizetések fele/harmada egy ilyen telefon ára. Nálunk meg 1,5-2 szerese...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!