Mi az a forgalmi előleg? Valaki eltudná nekem magyarázni magyarul?
Lehet én vagyok a hülye sőt tuti
Vásároltam júniusban egy Iphone 13 pro készüléket és 160.000 forint előleget fizettem.
A negyedik hónaptól állítólag kerül levonásra a számlámból valami amit nem értek mi …
A szolgáltatás(Sim kártya) havi díja 5000 forint
Ha megszorzom 22-vel(mert ugye 2 év hűség) az csak 110.000.. én meg 160.000 ezret fizettem ugye
Hogy van ez!?? :D
10
De mit jelent ez hogy a számláim végösszegéből?? Nem értem komolyan..
2 éve költöztem vissza magyarországra, ezért értelmezek rosszul
De a rosszindulat az megvan :)
Elmagyarázom normálisan mert sok itt a troll.
Szóval a forgalmi előleg az egy biztosíték a szolgáltató részéről hogy nem csak az a célod hogy kihozz 0 forintért egy fél millás telefont aztán ne fizesd és ők meg pereskedhetnek, ahol valószínű nem kapják vissza a pénzüket teljes egészében.
Te pedig mivel részletre vásároltál készüléket 22x valamennyi összeget fizetsz havonta a telefon árába, ezen valamint a havidíjat ami a sim kártya (szolgáltatás, telefon net stb) használatának díja. És mivel te befizettél 160000 forintot, negyedik hónaptól 0 ft-os számlákat fogsz kapni ennek a 160000 összegnek az értékéig. A pénzed az utolsó fillérig visszakapod! És ha fizeted rendesen a kövi részletre vásárolt készülékedre nem kell előleget fizetned majd. Kb ennyi.
"A negyedik hónaptól állítólag kerül levonásra a számlámból valami amit nem értek mi …
A szolgáltatás(Sim kártya) havi díja 5000 forint
Ha megszorzom 22-vel(mert ugye 2 év hűség) az csak 110.000.. én meg 160.000 ezret fizettem ugye"
Úgy gondoltad, ha letelik a 2 év, nincs többé számla? Vagy mi az oka hogy azzal már nem számolsz ami utána következik?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!