Mi az a forgalmi előleg? Valaki eltudná nekem magyarázni magyarul?
Lehet én vagyok a hülye sőt tuti
Vásároltam júniusban egy Iphone 13 pro készüléket és 160.000 forint előleget fizettem.
A negyedik hónaptól állítólag kerül levonásra a számlámból valami amit nem értek mi …
A szolgáltatás(Sim kártya) havi díja 5000 forint
Ha megszorzom 22-vel(mert ugye 2 év hűség) az csak 110.000.. én meg 160.000 ezret fizettem ugye
Hogy van ez!?? :D
1-es kezd unalmas lenni.
Gondolom ha kötöttél biztosítást a telefonra, akkor azt is levonják nem?
“Ha megszorzom 22-vel” - 24-el kellene, 2 év a 24 hónap.
Talán a vásárlás ELŐTT kellett volna tájékozódni, hogy milyen szerződést (és pénzügyi kötelezettséget) írsz alá...
Mi az a forgalmi előleg?
A vásárlás során előre fizetendő összeg, az előleg, magában foglalja az első havidíjat, valamint tartalmazhatja a készülék miatti előleget is, amit akkor kérünk tőled, ha készülékedet a listaárnál kedvezményesebb áron kapod tőlünk. Ne feledd, az előleget visszakapod!
Előleget minden szolgáltató esetében fizetni kell, ha készüléket is vásárolsz. A szolgáltatók az előleg mértékét eltérő helyeken tüntetik fel, van olyan eset, amikor csak email-ben, utólag értesítik a vásárlót az előlegről. A Yettel már a vásárlási folyamat során feltünteti, milyen előlegre számíthatsz. Az előleg mértéke természetesen csökkenthető. A csökkenés lehetséges mértékét csak akkor láthatod, ha minden adatot megadsz.
A kérdésemre még mindig nem jött válasz
Hogyan kapom majd vissza a pénzem?
Utolsó, ezt már olvastam de nem vágom
8: tehát nem megy az értelmező olvasás...??? ODA van írva! Könyörgöm, legalább kattints már rá, amit az orrod alá teszek....
"Hogyan és mikor kapod vissza az előleget?
A befizetett forgalmi előleg összege a szerződéskötést követő 4. hónaptól számláid végösszegéből – a forgalmi előleggel megegyező ÁFA kulcsú havi és forgalmi díjakat tartalmazó - kerül levonásra, azaz az előleg mértékével csökken a számla végösszege.
A vásárláskor az első havidíjat minden esetben ki kell fizetni."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!