Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hány telefonotok volt eddig,...

Hány telefonotok volt eddig, és milyen?

Figyelt kérdés

Nekem a következők voltak(nem időrendben): Huawei Y6II, Huawei P40 Lite, iPhone Xs Max(jelenlegi), Navon M505 4G, Samsung Galaxy A21s, iPhone 6s

Melyik telefonotokat szerettétek a legjobban használni, és miért?

2022. szept. 4. 09:31
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
73%
9 évesen kaptam egy Samsung Galaxy Pocket Neo-t, 11 évesen egy Vodafone Smart Turbo 7-t, 14 évesen egy Huawei P Smartot. 16 évesen vettem először saját telót, egy iPhone X volt, most 17 évesen három hete vettem az iPhone 13 Pro-mat.
2022. szept. 4. 12:42
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Nokia 1680 Classic

Samsung Galaxy Y Hello Kitty

Allview X2 Soul Lite

Samsung Galaxy A50

2022. szept. 4. 13:47
 23/31 anonim ***** válasza:
78%

#20 Ha tippelnem kéne azért, mert egy régi és olcsó androidos telefon után levonta a következtetést hogy az egész android sz@r, és megállapította hogy az 5-10szer annyiba kerülő IPhoneok jobban teljesítenenek (nahát, ki gondolta volna..)

A kérdésre válaszolva:

Samsung Star, Samsung Galaxy S2, Google Nexus 5 (kedvenc telefonom volt), Oneplus 5 (még megvan), Redmi Note 10 5G (Ganéj)

Nexus 5 és OnePlus 5 szoftveresen ugyanolyan szuper, gyors és letisztult élmény, de a Nexus 5 méretre is tökéletes volt, kézreállt, a Oneplust meg nem érem át egykézzel rendesen.

2022. szept. 4. 14:38
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Sony Ericsson T290i

Sony Ericsson K510i

Sony Ericsson K770i

Huawei U8500

Huawei Ascend Y300

Huawei Ascend G6

Huawei Ascend P7

Huawei P10 Lite

Huawei P20

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mate 40 Pro

Ezek voltak hosszabb ideig, emellett járt nálam néhány Samsung (SGH-E250, S5230, Galaxy Mini, Galaxy S3, Galaxy S5, Grand Prime) iPhone-ok (3Gs, 4, 6s) és egyebek is (Sony Ericsson W200i, Sony Ericsson W395, Siemens A35, Siemens Me45,stb) . De ezek maximum pár napig, esetleg egy-két hétig voltak nálam.

2022. szept. 4. 15:30
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Éppen most készülök majd telefont venni, ez lesz a 3. okostelefonom, összeségében pedig a 7. telefonom. 2004-ben 17 évesen kaptam szüleimtől a legelsőt, akkor maximum 30 ezer Ft-ig választhattam bárhonnét bármilyet, végül Sagem myV-55 lett a befutó a Tescóban lévő Vodafone kirendeltségtől.

Sorrendben az eddigi telefonjaim:

1. Sagem myV-55

2. Motorola W375

3. Nokia 6234 (a legtovább bírta, 5 és fél évig!)

4. Telenor R252 (átmeneti olcsó szükséglet)

5. Huawei Ascend P7 (az első okostelóm)

6. Samsung Galaxy A70

Nyomógombosból nekem minden szempontból egyértelműen a Nokia volt a legjobb, okosból pedig hardveresen a Samsung, szoftveresen (UI) viszont a Huawei! A70-nek sajnos sikeresen betört a kijelzője, ami így már használhatatlan, koránál fogva pedig már csak utángyártott alkatrészek vannak hozzá, tehát kapóra jön a csere, és ha minden jól megy, Galaxy A52s lesz az új!

2022. szept. 4. 18:29
 26/31 anonim ***** válasza:
60%

20, avagy kérdező: Hogy a kérdésedre válaszoljak, nem tudom, én a magam részéről most mindkettőt felpontoztam. Amúgy igen, ez nekem is "szívfájdalmam", hogy a pontozásos rendszert, ami kimondaná, hogy "A kérdező xx %-ban hasznos válaszokat ad" itt épp azért nem lehet komolyan venni, mert sokan játéknak vagy rokonszenv/ellenszenv(vagy ki tudja milyen más) alapú döntésnek veszik a pontozásosdit, emiatt volt nekem is olyan válaszom, ami "Mi a kedvenc színed?" típusú, jellegű kérdésre adott válaszomat 0%-ra pontozta (az ilyenek abszolút szubjektív kérdéseknél a pontozás lehetőségét am blokk, azaz úgy, ahogy van tiltani kellene, de erre nincs opció az oldalon) csak mert X nek épp az nem tetszik.

Szóval így, ilyen alapon akkor az általános összpontszámot sem lehet komolyan venni.

2022. szept. 4. 20:28
 27/31 anonim ***** válasza:
75%

26. Én is pont erre gondoltam. Teljesen igazad van. Az a baj, hogy egyszerűen túl buta az emberek többsége ehhez az oldalhoz. Például: melyik a kedvenc állatod kérdés válaszai.

Macska-90% hasznosság

Kecske-75%

Madárpók-40%.

Pedig mind a 3 a kérdésre válaszol teljes mértékben, vagyis 100%-ra kellene értékelni. Szóval igen, tetszik-nem tetszik alapon pontoznak, aminek így nincs értelme.

2022. szept. 4. 20:51
 28/31 anonim ***** válasza:
22%
A rekord 200 SIM kértya egy hajléktalan nevére.
2022. szept. 5. 10:43
 29/31 anonim ***** válasza:
30%
#28 vagyok, helyesbítek 200 ezer :D
2022. szept. 5. 11:48
 30/31 anonim ***** válasza:
30%
#24, de ha pár napig vagy hétig, akkor azok gondolom nem a Tieid voltak, csak kölcsönbe! Bárki bármennyi telefont megfoghat életében, akár egy pillanatra is, de a kérdés saját tulajdonú telefonokra vonatkozik!
2022. szept. 5. 12:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!