Hány telefonotok volt eddig, és milyen?
Nekem a következők voltak(nem időrendben): Huawei Y6II, Huawei P40 Lite, iPhone Xs Max(jelenlegi), Navon M505 4G, Samsung Galaxy A21s, iPhone 6s
Melyik telefonotokat szerettétek a legjobban használni, és miért?
"nagy bumiszli kihúzható antenás Motorola"
D 160?
Köszönöm a válszokat, mindenkit felpontoztam.
Én is úgy vagyok vele, hogy amit én veszek, az már nem annyira ragad meg. Egyébként nekem is volt 2 nyomógombos telefon de csak kb fél-fél évig, ez a Sonny Ericsson w300, ezen tudtam először internetezni, illetve játszani, meg fényképezni. A másik pedig LG LX370 volt. Jó volt mindkettő a maga formájában, de örülök, hogy visszatért a Z flip formájában a W300-as kialakítás.
Amikor nagyon kicsi voltam, akkor kaptam az első telefonomat, ami egy Sony Ericsson Z310i volt, ami egy kinyithatós, nyomógombos telefon volt. Azután az első érintőképernyős telefonom egy Vodafone Smart 2 volt, majd utána lett egy Nokia Lumia 735, majd Huawei P9 Lite, Samsung Galaxy A70, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, majd a mostani egy Samsung Galaxy A52S.
Igazából az első, amit eszek közül úgy tényleg szerettem, az a Samsung Galaxy A70 volt. Gyors volt, nem fagyott le, jó volt az akksija. Sajnos volt egy elég nagy esése, és rögtön meghalt, és emiatt másfél év után muszáj volt egy új telefont vennem, pedig azt a Samsungot hosszabb távra terveztem. Ekkor vettem a Xiaomi telefont, de nem voltam vele megelégedve, háromnegyed év után cseréltem az A52S-re, amivel szintúgy meg vagyok elégedve, mint a korábbi A70-el. Szóval összesen eddig volt 7 telefonom. Amúgy én pl. a Nokia Lumiámmal is meg voltam elégedve úgy ahogy, de a végén már a messenger sem volt elérhető a rendszerén, szóval végén ilyesmi okok miatt cseréltem. A Huawei pedig szimplán fagyott, mint a fene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!