Hány telefonotok volt eddig, és milyen?
Nekem a következők voltak(nem időrendben): Huawei Y6II, Huawei P40 Lite, iPhone Xs Max(jelenlegi), Navon M505 4G, Samsung Galaxy A21s, iPhone 6s
Melyik telefonotokat szerettétek a legjobban használni, és miért?
Az első telefonom egy féltéglányi Alcatel volt, amit anyukám kolléganőjétől kaptam 15 éves koromban és szívbeli jóbarátnőjétől kaptam ajándékba, az Ő SIM kártyájával együtt. Az egy jó darabig megvolt, aztán volt pár Siemens, pár Alcatel, és ez a 2. Huaweim.(Huawei P9 Lite után váltottam Huawei Mate20Lite-ra.
Olyan 10. lehet, de 25 év alatt. Átlag 3-4 évet használok egy telefont.
A mostanin is már érzem, hogy nem férek el rajta, kevés a tárhely, a fájltárolási kapacitás,de karácsony előtt nem tudom lecserélni, anyagilag ugyanis nincs rá lehetőségem.
iPhone-om soha nem volt (és szerintem soha nem is lesz, de nem elvből, hanem azért, mert a rendkívül borsos ára miatt nekem álom marad.), a Navon-t noname márkának tartom, a Samsung volt az egyik első telefonom, amit nagyon szerettem, és nagyon sajnáltam, amikor anyu odaígérte valakinek, hogy nekem új telefont vegyen, de az új - egy Siemens - rossz választásnak bizonyult, mert állandóan lefagyott, és emiatt kellett rövidesen cserélni. Ennek is lassan 15 éve, de azóta se mertem Siemens telefont venni.
gombos Nokia nemtom mi a neve pontosan, Samsung Corby, valami HTC nem emlékszem a típusára, iPhone 4, iPhone 5s, iPhone 6 plus, iPhone 7 plus, iPhone X, és a mostani egy iPhone 12 pro
összesen 1 androidos telefonom volt életemben, elég is volt belőle :D
Típus szerint nem emlékszem.
2000-ben kaptam az elsőt: Panasonic, Samsung, 2 LG (felcsaphatóak), Samsung (kicsúsztatható), LG (dual sim); okostelefonok: 2 Samsung (most talán Galaxy A20 van)
A legrégebbi Samsungot nagyon szerettem a formája és a képernyője design-ja miatt, a felcsaphatókat és a kicsúsztathatót is nagyon szerettem a felcsaphatóság és a kicsúsztathatóság miatt, a dual simes LG pedig gyönyörű volt. De a mostani is OK.
Alcatel One Touch Club, Alcatel 311, Siemens C45, Siemens MT50, Nokia N70, Nokia C5 5Mp, iPhone SE (2016)
Kb. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!