Nem viszik túlzásba a Samsungosok már, hogy próbálják felvenni a versenyt az iPhone-nal piaci árakon?
"annyi pénzből nem értem miért nem inkább egy jó PC setupot vesznek"
Nézz körül mennyibe kerülnek a jó PC-k! Főleg ha veszel hozzá egy normális monitord, satöbbit is.
"monopol"
Ez azt jelenti, hogy senki más nem gyártana telefont, és csak az Appletől lehetne vásárolni.
És nekem kellene korrepetálásra járni? :DDDD
Reméltem, hogy az iskolakezdéssel kikopnak innen a kis taknyosok, de rá kellett jönnöm, hogy közben felnőtt egy-két generáció aki az iskolába csak melegedni járt, okosodni semmiképp.
11es kommentelő: Samsung S9 plus-om volt, és már döglik megfele az aksi, rendszer belassult és nem kaptam meg a 12es androidot. Ellenben ugyanebben az évben kijött iPhone XR még mindig tarol a piacon, mert 4-5 évig még fog kapni frissítéseket, és az aksija se annyira rossz.
A 12es intellektuális sznobot meg semmisnek veszem full faxságokat ír a semmiről... De mind1 nagy az Isten állatkertje
13. Az apple támogatja a legtovább a telefonjait, ezzel nem tud versenyezni más gyártó. Viszont, androidból a Samsung garantálja a leghosszabb t ámogatottságot. Nem rég óta, már 4 év frissítést és 5 év biztonsági frissítést vállal az S és a drágább A szériás készülékeire. A legtöbb ember, az 5 éves telefont már leváltja úgyis, szóval ez így már barátságos szerintem.
Akkumulátor szempontjából: nekem mindig az Iphonejaimban kellett hamarabb cseréltetnem az aksit. A Samsungok aksija jobban bírta a strapát. Az S22-t kb. 70 ezerrel lehet olcsóbban beszerezni, mint az iphone 13-at. Szerintem, ez így rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!