Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem viszik túlzásba a Samsungo...

Nem viszik túlzásba a Samsungosok már, hogy próbálják felvenni a versenyt az iPhone-nal piaci árakon?

Figyelt kérdés
Mint látjuk a Samsung telefonok feleslegesen túl vannak árazva annyira, hogy kb az iPhone-oknak az árát karcolja meg. Úgy érzem nem éri meg annyira 500at kérni ultrára, vagy 400at a sima S22-re, mivel nem adja meg azt amit egy iPhone (teljesítmény, exynos proci közelsem olyan erős mint a bionic chipset), illetve a rendszerfrissítést csak 3 évre kapják csak meg, míg iPhone az 6-7et is akár. Szóval szerintem a Samsung S22 maximum 250k lehetne, S22+ 280k, ultra lehetne max 350k, és talán lenne több S22 vásárló, és nem dominálna a Pro Max, meg a többi iPhone ugyanezért az árakért. Nektek mi a véleményetek?

2022. szept. 3. 21:39
1 2
 11/15 grafno ***** válasza:
Erdekelne, hogy milyen samsungt vagy iphonet használtál tavaly óta?
2022. szept. 4. 15:30
 12/15 anonim ***** válasza:

"annyi pénzből nem értem miért nem inkább egy jó PC setupot vesznek"

Nézz körül mennyibe kerülnek a jó PC-k! Főleg ha veszel hozzá egy normális monitord, satöbbit is.

"monopol"

Ez azt jelenti, hogy senki más nem gyártana telefont, és csak az Appletől lehetne vásárolni.

És nekem kellene korrepetálásra járni? :DDDD

Reméltem, hogy az iskolakezdéssel kikopnak innen a kis taknyosok, de rá kellett jönnöm, hogy közben felnőtt egy-két generáció aki az iskolába csak melegedni járt, okosodni semmiképp.

2022. szept. 4. 17:39
 13/15 A kérdező kommentje:

11es kommentelő: Samsung S9 plus-om volt, és már döglik megfele az aksi, rendszer belassult és nem kaptam meg a 12es androidot. Ellenben ugyanebben az évben kijött iPhone XR még mindig tarol a piacon, mert 4-5 évig még fog kapni frissítéseket, és az aksija se annyira rossz.

A 12es intellektuális sznobot meg semmisnek veszem full faxságokat ír a semmiről... De mind1 nagy az Isten állatkertje

2022. szept. 4. 19:58
 14/15 A kérdező kommentje:
10 kommentelő: szerintem a gördülékenység, multitasking fontoz néhányaknál, mert pl ha lefut a háttérben mondjuk spotify vagy gos akkor ne laggoljon a teló, ha mondjuk gyorsan kiguglizol vagy vkinek írsz üzenetet, meg az új frissítéseknél se érződjön az, hogy lassul a teló. De persze lehet új PC/notebook, de hát kinek mi, egyénfüggő
2022. szept. 4. 20:01
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

13. Az apple támogatja a legtovább a telefonjait, ezzel nem tud versenyezni más gyártó. Viszont, androidból a Samsung garantálja a leghosszabb t ámogatottságot. Nem rég óta, már 4 év frissítést és 5 év biztonsági frissítést vállal az S és a drágább A szériás készülékeire. A legtöbb ember, az 5 éves telefont már leváltja úgyis, szóval ez így már barátságos szerintem.

Akkumulátor szempontjából: nekem mindig az Iphonejaimban kellett hamarabb cseréltetnem az aksit. A Samsungok aksija jobban bírta a strapát. Az S22-t kb. 70 ezerrel lehet olcsóbban beszerezni, mint az iphone 13-at. Szerintem, ez így rendben van.

2022. szept. 4. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!