Iphone se 2022 vagy iphone 11?
Figyelt kérdés
Új telefont szeretnék vásárolni, jellemzően csak böngészgetésre, YouTube és ritkán netflix nézésre használnám. A kamera minősége nekem nem fontos, játszani sem játszom telefonon. Inkább az időtállóság számít, 4-5 évig nem szeretnék új telefont venni.
A kérdésemben szereplő két modell férne bele nekem pénzben.
Köszönöm a véleményeket előre is!
2022. szept. 2. 23:03
2/4 anonim válasza:
Szia, nekem se 2022 van, az igényeidnek teljesen megfelelne, böngészésre tartalom fogyasztásra teljesen jó, ha nem zavar hogy a kijelző nem olyan nagy. Időtállóság szempontjából olyan mint az iphone 13, a 4-5 év simán megvan, ha nem több. A 11-ről nincs semmilyen tapasztalatom de azzal se lőhetsz mellé, menj be az üzletbe és nézd meg mindkettőt, és vedd meg amelyik szinpatikusabb, az igényeidet ezek bőven kielégitik.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2022. szept. 3. 07:18
4/4 anonim válasza:
Én a kijelző mérete miatt a 11-t venném, ha nekem kellene kettő közül választanom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!