IPhone 12 mini vagy 13 mini?
Megeri megvenni a 13 minit ugy hogy majdnem 100.000-tal dragabb ? Sokkal jobb az uzemideje?
Elhiszem és láttam már hogy mind a ketto mini Wi-Fi mellett jó és sokáig birja, na de hogy viselkedik a mobolnettel?
Van valakinek saját tapasztalata?
Köszönöm a választ!
Átlag felhasználásra?
Mindkettô akksija kibír egy napot..
ip 12?Azzal jobban jarnal
A 12 mini 64gb 235k pl media marktnál, a 12 mini 128gb 260k
A 13 mini 128gb 285k.
Olyan kicsi a különbség, hogy biztos, hogy a 128gb-os 13 mini-t venném, mivel ekkora tárhelynél 25k huf a különbség, cserébe a 13 mini:
+ 1 év támogatottság
amennyivel drágább, annyival többet ér majd a használtpiacon (főleg, hogy tudtommal nem lesz többé mini)
nagyobb akksi
jobb max fényerő
erősebb proci
valamivel jobb fotós képességek
kisebb notch
és ezt a fentit mind megkapod azonos tárhely méret esetén +25k hufért.
Ha fájna egyben kiadni ennyit, akkor ráadásul a MediaMarktnál most 22 havi 0THM-mel viheted, havi 13k forintért az újabbat. Ez persze csak személyes vélemény.
Nekem 12 Minim van. Átlag használat mellett bőven egy napot kibír mobilnettel is.
Lassan 2 éves lesz, ha most vennék, akkor a 13 Mini-t választanám már, mert … az előttem válaszoló leírta miért.
Mindkettő bírja az átlag felhasználással az egy napot üzemidőben.
Viszont én 64 gigás háttértárral már nem vennék telefont (maximum ha nagyon az alsó árkategóriában szemezgetnék). 128-assal meg alig drágább a 13 a 12-höz képest, miközben egy hangyányit mindenben jobb.
Igazi szagmunkásképzős értelmi szintű kérdést írtál ki.
Fingod nincs, mit akarsz, de valódi sznobként viselkedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!