Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az gáz, hogyha egy fiúnak...

Az gáz, hogyha egy fiúnak (fiatal férfinek) ezüst vagy netán arany színű IPhoneja van?

Figyelt kérdés

Ez a két szín amit nézegetek, mert őszintén szólva neked a fehér, ezüstes színű telók bejönnek. Viszont nézegetem az arany színűt is, mert emlékszem, hogy IPhone 11 Proból mennyire jól nézet ki az arany szín. Én az IPhone 13 Pro vagy Pro Maxot fogom venni. De elvileg azóta már nem olyan szép, de még azt saját szemmel nem láttam, csak videón keresztül. Viszont a fehér még mindig nagyon jó bár IPhone 12 Proban jobban nézett ki.

Én eddig fehér színű IPhonet mostanában csak lányok kezében láttam, fiú kézben még pirosat és lilát is gyakrabban látok. Tehát akkor mi legyen, megvegyem valamelyiket vagy maradjak inkább a grafitnál?

[link]

2022. aug. 8. 14:24
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Jajj fiúk ne csinaljatok mar!

Olyan szinu telefont vegyetek, ami nektek tetszik!

2022. aug. 9. 15:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!