Az gáz, hogyha egy fiúnak (fiatal férfinek) ezüst vagy netán arany színű IPhoneja van?
Ez a két szín amit nézegetek, mert őszintén szólva neked a fehér, ezüstes színű telók bejönnek. Viszont nézegetem az arany színűt is, mert emlékszem, hogy IPhone 11 Proból mennyire jól nézet ki az arany szín. Én az IPhone 13 Pro vagy Pro Maxot fogom venni. De elvileg azóta már nem olyan szép, de még azt saját szemmel nem láttam, csak videón keresztül. Viszont a fehér még mindig nagyon jó bár IPhone 12 Proban jobban nézett ki.
Én eddig fehér színű IPhonet mostanában csak lányok kezében láttam, fiú kézben még pirosat és lilát is gyakrabban látok. Tehát akkor mi legyen, megvegyem valamelyiket vagy maradjak inkább a grafitnál?
"26 éves vagyok, végülis még ebben a korban is azt lehet mondani az emberre, hogy tini"
Lehet a fenéket! Felnőtt ember vagy!
A tini a tinédzser szó rövidítése: Tizenháromtól tizenkilencig terjedő életkor (az angol thirTEEN, fourTEEN, stb számnevekből eredően).
"azért ezt szebben is meg lehetne mondani..."
Pátyolgassa őket a nyári villám! 26 éves és nem tudja magát elfogadni. Egy iPhone színe határozza meg az életét, a döntéseit.
Most bezzeg amikor kellene, akkor nem jön egy aszteroida sem...
Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a választ.
Miért?
Azért kedves 8-as mert te is buta vagy és baromságokat beszélsz a tini kifejezés nem csak tizenévesekre terjed ki. Agyilag a korai 20-on évesek mindegyike is abban a státuszban van mèg. De való igaz, hogy 22-23 év felett már valóban inkább azt lehetne mondani valakire, hogy fiatal felnőtt. De sajnos agykapacitás szempontjából már sokan később érnek meg erre. A kérdezőre nem mondom azt, hogy ilyen. De sajnos az önbizalmat még mindig nem sikerült megszereznie.
tinédzser , az angol szóból ered ,
magyarul tizenéves, ezt nyugodtan használható 25-50 között is.
egy példa mondat:
A kérdező elmúlt tinédzser.
:)
Nem az a gáz, hogy milyen színű a telefonod, hanem hogy az foglalkoztat, hogy gáz-e a színe.
Vegyél olyat, ami neked tetszik, örülj neki, hogy neked tetszik és akinek nem tetszik, az ne vegyen olyat, mint a tiéd és ne nézegesse a tiédet, hanem foglalkozzon a sajátjával.
Te meg nőjj fel és ne a telefon színével foglalkozz, hanem keress ennél fontosabb dolgokat magadnak az életben!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!