Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy tüntessem el a rengeteg...

Hogy tüntessem el a rengeteg reklámot?

Figyelt kérdés

Vettem egy új okos telefont (nemnagyszám csak natúr felhasználasra)

Rengeteg reklám ugrik elő,

Van egy másik régi is, azon is van reklám de nem annyi sok.

Arra gondolok ,,Valamit túlzottan elfogadtam , mikor beüzemeltem legelső alkalommal, hogy bármit küldhetnek?

Hogy lehet azt kikapcsolni ha van olyan?

2022. aug. 7. 06:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez user error.

Elsőként próbáljuk megoldani. Pl. Chrome-ban tiltsd le az értesítéseket. Lehet feliratkoztál valami 💩ra.

Milyen app adja ki a reklámot? Értesítés sávban talán látszik... esetleg böngészőkiegészítőből jön? Törölj mimdent, csak az adblock legyen benne.

B)

Csinálj biztonsági másolatot, aztán gyári állapotba visszaállítás!

2022. aug. 7. 09:38
 12/14 anonim ***** válasza:
8# böngészőt használom, nincs reklám.
2022. aug. 7. 13:17
 13/14 anonim ***** válasza:
A reklámokat alapvetően egy-egy app dobja fel. Esélyes, hogy a böngésző az, nézd meg a beállításaiban a webhely engedélyeket. Ha a reklámot az értesítősávban látod, nyomj hosszan az értesítésre és az android megmutatja, melyik app küldte.
2022. aug. 7. 14:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Elinks és nincs reklám...
2022. aug. 7. 20:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!