Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Káros ha éjszakára a töltőn...

Káros ha éjszakára a töltőn hagyjuk a telefont?

Figyelt kérdés
[link]

2022. aug. 5. 09:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
54%
Édes istenem, tudod mit, akkor nyugodtan sz..rd szét a bioritmusodat és szakítsd meg a mélyalvásodat, ha ettől a lelked nyugodtabb, hogy tovább bírja majd a telefonod aksija és spórolsz vele pár ezer forintot 3-4 évente.
2022. aug. 7. 01:01
 12/16 anonim ***** válasza:
Akkor ezek szerint ha éjjel megszomjazol, vagy pisilni kell, akkor sem kelsz fel, “jajj, nehogy megszakadjon az alvásciklusod!” Levenni a telefont töltőről mégkevesebb idő! De látszik, hogy Neked már rég felborult a bioritmusod, ezért a témáról letérve elkezdtél kötözködni a túlzásba vitt egészségmániáddal! Vagy ha erre megy ki minden válszod, akkor rossz a kategória!
2022. aug. 8. 23:27
 13/16 anonim ***** válasza:

"Akkor ezek szerint ha éjjel megszomjazol, vagy pisilni kell, akkor sem kelsz fel,"

Hát nyilván ha felébredek arra hetente 1x, hogy szomjas vagyok, vagy pisilnem kell, akkor felkelek. Bár már önmagában az is egészségügyi problémát sejtet, ha valaki rendszeresen kel fel vizelési ingerre (helló prosztata). Mindenesetre nem tudom milyen kretén érvelési próbálkozás ez. Jó hogy nem azzal jössz, hogy éjszaka inkább besz..rok, azért mert nem kelek fel hajnal 4-kor egy ébresztőre, ami azért van beállítva, hogy húzzam le a telefonomat a töltőről, meeeeert... miért is? Mindegyik telefon maga vezérli a töltését, nem fog csak azért tönkremenni, mert 100%-ot ír ki és te ott hagyod a töltőn még akár napokig.

Milyen telefonod van neked, hogy majdnem egész éjszakára teszed töltőre? Ez még mindig nem tiszta nekem. Az utóbbi 3-4 év telefonjai egy 20-30%-os töltöttségről 80-90%-ra tölthetők egy 20-30 perces töltéssel, ez kb a reggeli készülődésbe is belefér. Én konkrétan addig szoktam tölteni a telefonomat (meg az előzőt is), amíg fogat mosok meg zuhanyzok.

2022. aug. 9. 00:28
 14/16 anonim ***** válasza:

"Samsung A71, android 12-vel már kikapcsol 85 %-nál."

Szervizt neki.

2022. aug. 9. 09:30
 15/16 A kérdező kommentje:
14# miért is kellene szerviz???
2022. aug. 12. 12:57
 16/16 A kérdező kommentje:

13# azt elfelejtettem még oda írni, hogy természetesen felébredek ha pisilni kell éjjel.

Ezután mindig ágyneműt cserélek.

2022. aug. 12. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!