Ha éjszakára kikapcsolom a telefont, az meghosszabbítja valamivel az élettartamát?
Figyelt kérdés
2020. júl. 4. 22:59
1/22 Szervizmérnök úr válasza:
Nem.
A nem melegedő elektronikai alkatrészek gyakorlatilag nem használódnak. Nem fárad fizikailag.
Készenlétben pedig semmi nem melegszik a telefonban. Már csak azért sem, mert attól hamar lemerülne az akku.
2/22 anonim válasza:
Természetesen, sokkal is, meg a nap közbeni újraindítás is, de ezeket se kell túlzásba vinni :)
Töltőt meg húzd ki, ha nem töltesz rajta, az se sül ki úgy olyan hamar, egészséges marad ^^
3/22 anonim válasza:
"az se sül ki"
a kenyér sül ki...
meg az agyam az ilyen válaszoktól :D
4/22 anonim válasza:
Ohh bocsánat Mr. MTA tagja, akkor "nem ég ki", "nem megy tönkre".
Így megfelel kedves drága angyalbögyörő? :3
5/22 anonim válasza:
még mindig sül-etlenségeket beszélsz, de talán legközelebb eltalálod! :3
6/22 anonim válasza:
Oké ez vicces volt, de talán, ha a kérdezőt is kisegítetted volna és nem csak piszkálódni jönn, főleg hogy csak segíteni akartam, mert nekem beválik, amit írtam...😅
7/22 anonim válasza:
*jönnél
Mielőtt bele lenne kötve ebbe is esetleg.
8/22 A kérdező kommentje:
Örülök, ha sikerült jó kedvet csinálnom ^^
Pedig csak egy ártatlan kérdés volt 😅
2020. júl. 4. 23:54
10/22 anonim válasza:
Az akku élettartamát valamennyivel megnöveli, de nem jelentős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!