Ki szoktátok kapcsolni éjszakára a telefonotokat?
Figyelt kérdés
2021. szept. 12. 18:24
A kérdező szavazást indított:
Igen, de csak lefekvés előtt közvetlenül.
Igen, sőt, már lefekvés előtt is pár órával.
Nem, de lenémítom.
Nem, és még csak le sem némítom.
53 szavazat
1/16 anonim válasza:
Minek? Fölösleges, elég ha lenémítom és töltőre rakom ha merül...
2/16 anonim válasza:
Hétköznap nem kapcsolom ki mert ébresztőre kelek és volt már, hogy nem kapcsolt be. Hétvégén kikapcsolom éjszakára.
4/16 anonim válasza:
Nem, mert úgy nem szól az ébresztő.
Ameddig Huawei telefonom volt, addig mindig kikapcsoltam éjszakára.
5/16 anonim válasza:
Nem, lehalkítva sincs, viszont kitiltottam a hálóból, normál ébresztőórára kelek.
6/16 anonim válasza:
Semmit nem kapcsolok ki rajta és a hangot sem veszem le
7/16 anonim válasza:
Miért kapcsoljam ki ha ébresztőre kelek?
Max lenémítom mert úgy is hangos az ébresztője így nem zavarnak de fel is tudok kelni.
8/16 anonim válasza:
Nem, nem is némítom le. Az én rokonaim és barátaim nem keresnek 20 óra után. Ha mégis pityeg valamiért, nem reagálok rá, csak reggel - de miután elalszom, úgysem hallom meg.
Ha viszont mégis megcsörrent éjszaka, annak mindig valami nagyon súlyos oka volt (pl. rokont kórházba kellett vinni), de szerencsére talán 2szer fordult elő ilyen.
9/16 anonim válasza:
Be van nekem állitva 1 órakkor kikapcsol reggel 6 kor ébresztő előtt begapcsol. Hamarabb feltölt így nem pocsékolok energiát. Ráadásul a cache üritve lesz egyböl.
10/16 anonim válasza:
Nem, mert egyrészt automatikusan ne zavarj módba lép este, másrészt néha ránézek, hogy hány óra van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!