Milyen telefonotok van mektek? Illetve milyet szeretnétek?
Figyelt kérdés
A válaszotokat előre köszönöm.2021. máj. 20. 17:41
1/8 belapus válasza:
Samsung A20e.Nekem megfelel, nincs különösebben igényem másra.
2/8 anonim válasza:
Galaxy S10+.
Eddig az egyetlen problémám vele, hogy rettentő drága egy normális kijelzővédő. Egyébként patent.
3/8 anonim válasza:
Oneplus 8T. Baromi jó telefon lenne, de a kamerás képességek gyalázatosak.
Szeretném lecserélni vagy iPhone 12 vagy Google Pixel irányba.
4/8 anonim válasza:
Samsung Galaxy J3 2016 . Egy LG k61 telefont szeretnék
5/8 anonim válasza:
Xperia XZ1 Compact.
Megfelel még, akár még több évig is de az üzemidő botrányos már 3 év után illetve szívesen váltanék egy modernebb telefonra de olyanra elsősorban ahol megvannak az extrák amik ebben is.(jack, bővíthetőség, AptX)
21:9-es telefonok közül választanék, szóval adja magát hogy Xperia 10 III.
Ha nem számítani a pénz akkor is ezt venném, vagy S21 de abból Snapdragon-on csak amiben van AptX támogatás.
6/8 anonim válasza:
Xiaomi Redmi 9, nemrég vettem, nagyon gyors, stabil, PUBG Mobile-t hajtom rajta, tökéletesen fut pedig csak 4 giga ramom van, féltem is kicsit ezen a téren, de nagyon is pozitívan csalódtam! Sőt, annyira megtetszett a mobile gaming hogy már elgondolkodtam azon, hogy eladom a laptopom! :D
7/8 anonim válasza:
Xiaomi mi 11 ultra. Váltottam iphone 12 röl. Nem kö más.
8/8 anonim válasza:
Huawei p20lite
Most lesz a váltás Realme 7re
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!