Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miből van pénze az embereknek...

Miből van pénze az embereknek 300-500 ezer forintos telefonokra?

Figyelt kérdés

2022. aug. 2. 19:12
1 2 3 4 5
 31/48 1112 ***** válasza:
*vagy pl kaparósokból is összegyűlhetett neki,ha szerencsés, és még picit lehet, hogy mellérakott akár ő, akár 1-1 családtag, vagy gőzöm sincs. Meg pl lehet, hogy eladta a tv-jét. :)
2022. aug. 3. 15:52
 32/48 anonim ***** válasza:
100%

#30. Igazad van, csak azért minden gyártónak évente kijön az új csúcs telefonja és akikről szó van, azoknak mindig a legújabb van… Vagyis mondjuk a 450.000 forintos telefonra 1 évig spórolnak.

Jó, lehet hogy eladják pl a régit…

De amúgy aki mondjuk 300.000 forintos nettó fizetésből (ami valamivel átlagfeletti), ALBÉRLET, rezsi, kaja és utazás mellett félre tud tenni tényleg mondjuk 450.000 forintot minden évben, az egyrészt ügyes, másrészt elég nagy hülye ha erre költi…

Ilyen telefon azoknak “való” akik vagy ki tudják fizetni egybe, mert olyan sokat keresnek… Vagy pedig azoknak, akik több évig használnák.

Minden más esetben, pénzügyileg felelőtlen döntést hoznak azok akik ennyit költenek telefonra.

De persze mindenki arra költi a pénzét amire akarja…

Az azért nekem is furcsa, hogy 16-20 éves csajok/srácok miből vesznek többszázezer forintos díva cikkeket maguknak, egy-egy outfit 4-5 millió forint amit látok rajtuk. Közben meg isszák a Hellt meg szívják az olcsó cigit és lerí róluk, hogy proli családból származnak.

2022. aug. 3. 18:44
 33/48 anonim ***** válasza:
23%

"Közben meg isszák a Hellt"

megfogtad a lényeget, ez a Hell ?

miből telik a fiataloknak Hell-re?

2022. aug. 3. 19:07
 34/48 anonim ***** válasza:
52%

"proli családból származnak"

munkás szülők paraszt gyermeke

:)

2022. aug. 3. 19:09
 35/48 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként engem mindig az érdekel, hogy az emberek elgondolkodnak, mennyit dolgoznak egy ilyen telefonért? Jó, felteszem, elhiszem a heti másfél milliós fizut, nem odaszól a kérdésem.

De pl. aki havi 300 nettót keres, az átgondolja, hogy két évente kb egy hónapot, csak a telefonjáért dolgozik? Mármint pénzem pl. simán lenne a legújabb Iphonera is, de csak ezért dolgozzak mondjuk egy teljes hónapot? Olyan időpocsékolásnak tünik.

2022. aug. 4. 14:31
 36/48 anonim ***** válasza:
100%
Én max egy heti fizetésem költeném egy telefonra, ami most kb 80 k s telefont jelent, ami átlagos haszáltara tökéletesen elég.
2022. aug. 4. 14:34
 37/48 anonim ***** válasza:

"De pl. aki havi 300 nettót keres, az átgondolja, hogy két évente kb egy hónapot, csak a telefonjáért dolgozik? Mármint pénzem pl. simán lenne a legújabb Iphonera is, de csak ezért dolgozzak mondjuk egy teljes hónapot? Olyan időpocsékolásnak tünik."

Valószínűleg nem gondolja át. De egyébként ha 3 évig megtartasz egy 300 ezres iPhonet (aminek elvileg 4-5 évig is jónak kéne lennie), akkor igazából már csak évente 1/3-ad hónapot dolgozol a telefonért.

Nekem ilyen értelemben életem legdrágább telefonja egy 140 ezres kínai volt, ami a garancia után kb. a következő héten bekrepált, pedig még használtam volna 1-2 évig.

2022. aug. 4. 14:42
 38/48 anonim ***** válasza:
30%

"elgondolkodnak, mennyit dolgoznak"

cigarettára, piára, bulira, iskola kezdésre, gázra.

2022. aug. 4. 15:02
 39/48 anonim ***** válasza:
30%

"300-500 ezer forintos telefon"

nem drága, csak van aki egyben fizeti ki.

cigi közel 2000.- naponta egy évre kb. 730 ezer.

mobil 3 évre olcsóbb mint a

cigi 3 évre kb. 2.100.000.-

2022. aug. 4. 15:14
 40/48 anonim ***** válasza:
70%
Két rossz dolgot hasonlítasz össze. Aztán ugyanezek az emberek sírnak, hogy Magyarországon nem lehet előrehaladni, meg lakást venni.
2022. aug. 4. 15:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!