Mi a vèlemènyetek ezekről a telefonokról?Melyiket vennètek meg?
1:Samsung Galaxy A53 5G 128GB Dual SIM
2:HUAWEI nova 8i 128 GB Dual SIM
3:Xiaomi Redmi Note 10 5G 128GB,
A Huawei felejtős Google nélkül.
A Xiaominak meg elég vegyes a megítélése.
Én samsungot vennék, mert abban még nem csalódtam. Lehet azért, mert még nem volt...
A Huawei: [link]
Plusz a frissítéseiket kizárlólag a minimális ideig biztosítják. Amit a törvény előír helyileg, hogy pl: 1 évig minimum kell szoftveresen támogatniuk a készüléket. Egy nappal sem támogatják tovább, ha nem tetszik vegyél újat...
A Xiaomi meg csicskagyász. Egyszercsak jött egy frissítés a készülékemre, amitől többet nem indult el. Kidobtam és akkor vettem a mostani Huawei-t, amit ma is használok, de mondon nincs frissítés hozzá...
Huawei-em van.
Még a négy éves tabletem is megkapta a februári biztonsági frissítést, szóval a nem létező támogatásról ennyit,
Mellesleg már több mint egy éve megvagyok a Google Play Szolgáltatások nélkül, nem beszélve arról, hogy így is működik a legtöbb google-s alkalmazásm amire szükség van (Bejelentkezve s!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!