Két telefon az egyik sdcards módban kezeli a háttértárat, a másik ufs módban? Gondolom nem kétséges melyik a jobb, a gyorsabb?
Tényleg nem kétséges, mert értelmetlen kérdés!
UFS a telefon saját belső tárhelyének típusa, SD Card pedig a memóriakártya, ami a tárhely bővítésére szolgál!
"UFS a telefon saját belső tárhelyének típusa, SD Card pedig a memóriakártya,"
de ÉN NEM EZT ÍRTAM és nem EZT KÉRDEZTEM!!
tán olvasd el a kérdést!
"SD Card pedig a memóriakártya, ami a tárhely bővítésére "
Hát NEM. nem így van.
"Két telefon az egyik sdcards módban kezeli a háttértárat, a másik ufs módban"
ÉN ezt KÉRDEZTEM. És a kérdésben SD kártyáról szó se volt... madár.
Ilyen, hogy sdcards mód nem létezik.
Tipikus "mindenkinél okosabb" kérdező. Csak azt nem tudom, ha ennyire okos vagy, miért kérdezősködsz?
"sdcards mód nem létezik."
sdcards mode is half-duplex hence either read or write into the memory is possible. UFS is a full-duplex interface and allows simultaneous read and write. sdcards mode is slower than UFS . UFS supports advanced features like Deep Sleep, write booster, and throttling notifications to the host.
Cards = kártyák, előtte az “sd”-nek meg nincs más jelentése! Ha okoskodsz az angol megnevezéssel, de nem tudod a jelentését, összefüggéseket, arról nem tehetünk!
Leírva tényleg nem ezt kérdezted, mivel nem tudsz normálisan írni, de a lényeg ugyanaz! Ha ennyire okosnak tartod magad, akkor minek kérdezel egyáltalán???! Az UFS az nem mód, hanem a tárhely típusa, ami viszont tényleg hatással van az adatátviteli sebességre! A tárhelynek a régebbi típusa eMMC volt, az újabb pedig UFS, az általad leírt “sdcards” soha nem létezett, valahogyan nagyon összekevered őket!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!