Miért érdemes állandóan cserélgetni a telefonokat?
Minden ismerősömnek max 1,5-2 évig van meg egy telefon. Nyilván nem azokra az esetekre gondolok amikor tönkre megy vagy ilyesmi. Hanem amikor pl nekem adja testvérem meg csomóan hogy adjam el ami volt neki mivel már újat használ.
Pl testvérem. P20 pro-t adott. És átvizsgálva és használatba véve letesztelve semmi baja az ég világon. Nem lassú, jó az uzemido, szép. De már le kell cserélni. Nekem egy P20 lite van ami 2018 as de még olyan mint az új, nem veszek észre különbséget. És addig fogom használni amíg nem okoz semmi bosszúságot vagy nem töröm véletlenül össze.
Ez egyfajta divat hogy gyorsan újat és újat kell venni?
"A motor ragozása a köznyelvben, a normatív nyelvváltozatban szokásosan valóban motort. De nem „helytelen” a motrot alak sem, hiszen több nyelvjárásban, így az Ön nyelvterületén is a motor bizonyos toldalékok előtt a hangzóhiányos (hangugrató) tövek módjára viselkedik: motrok, motrot. Nincs igazuk tehát vitapartnereinek, amikor kijavítják Önt!"
Kérdező... Ezt egy helyesírással foglalkozó oldalról szedtem. További szép napot neked és a motrodnak is!
"Hehe, unatkozik és szívózik a kérdező. Ne is próbáljatok neki válaszolni, úgyis neki van igaza.
Kedves kérdező, te pedig simán foglalkozhatnál olyan dolgokkal, amire van ráhatásod, ez a téma pont nem olyan. Természetesen nem azt mondom, hogy ne legyen véleményed, csak a vélemény olyan mint a segglyuk. Mindenkinek van, és senkit sem érdekel a másiké."
Na ez az igazi tudálékos semmit mondás, az előző válaszoló legalább néha mintha tényleg vitatkozni akart volna és érveket ütköztetni még ha néha bénán is ment neki de a prímet az viszi amikor megjelenik az ilyen tényleg a témához hozzá szólni nem akaró, de azért valakit felszopkodó elvtárs aki leírja hogy a vélemény olyan mint a segg lyuk :D És érted...ez az ő véleménye, de az enyém hasonlít jobban a segg lyuk-hoz :D
Mondd te úgy gondolod van rá hatásod egy ilyen segg lyukra? Nem? Akkor mit erőlködsz? Mi lenne ha olyan dolgokkal foglalkoznál amire van ráhatásod?
"Kérdező... Ezt egy helyesírással foglalkozó oldalról szedtem. További szép napot neked és a motrodnak is!"
Köszönöm a felhomályosítást, a motromnak szerintem átlagos napja volt, nem ment sehova, esetleg hétvégén megsétáltatom egy barátommal aki szintén motrozik. De szigorúan max 85 Km/h sebességgel megyünk mert a motrozást úgy is lehet élvezni, de úgy fogyasztja a leg kevesebbet.
Aztán utána ha haza értünk akkor segítenem kell bútrot cipelni...
UI: Persze, helyes leborulok előtted, nem tudtam. De azért nem sokszor hallom hogy motrot, esetleg olyanoktól akiknek a következő kérdése így hangzik:
Én is ilyen divatmajom vagyok, fél évente cserélgetem.
Nekem megéri, így tuti a legújabb van mindig.
Én azért cseréltem, mert a folyamatos automatikus és muszáj frissítésekkel betelt a memóriája...
Azóta rájöttem, hogy az automatikus frissítést ki lehet kapcsolni.
Másrészt pár év múlva az akksi gyenge lesz, lassan tölt, lemerül stb és akkucsere árát nem tudom, de 20-30 ezer forintos telefonról beszélek.
A cégemnél 2 évente adnak új céges telefont, a régit megveszem, gyerekeim használják, de érződik, hogy belassul, merül, kínlódósak lesznek pikkpakk.
vigyázásról csak annyit:
"nemtom" mennyi ideje hordozhatóak a telefonok, de még egyiknek sem lett baja amit használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!