Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit csináljak a telefonommal,...

Mit csináljak a telefonommal, ha állandóan kiírja, hogy majdnem tele a tárhely, de már már tudok mit kitörölni?

Figyelt kérdés
Már kitöröltem mindne képet és videót, nem tudom mitől telik meg, ha belépek a tárhelytisztítóba, azt írja hogy a legtöbb tárhelyet az alkalmazások használják, de azokat meg nem lehet kitörölni, mert alapértelmezettek. Egyedül Viber van rajta, ezen a telefonon se Messenger, se Facebook, se semmi nincsen, 32 GB a tárhely és már nem tudom mit csináljak, alig van rajta valami, nem értem mi a baj :(
2022. ápr. 26. 16:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Hard reset?
2022. ápr. 26. 16:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

milyen telefon?

tiktok van rajta?

a viberben a csatolmányok is rohadt sok helyet meg tudnak enni...

a legjobb tényleg a hard reset, vagyis gyári visszaállítás, ez törli a sok felhalmozódott, már nem használt fájlt.

2022. ápr. 26. 17:09
 3/5 A kérdező kommentje:
Huawei P 10 Lite. Tiktok nincs rajta. De a Hard reset az magát a vibert is letörli, nem? Meg a híváslistákat, sms-eket stb. Ez az amikor visszaállítok mindent, mintha épp most vettem volna meg a telefont, és üres, nem?
2022. ápr. 26. 17:12
 4/5 A kérdező kommentje:
Mostanra már a Viber-be sem enged belépni, kiírja hogy nincs hely a futtatásához. Reggel még működött. És reggel óta elvileg semmi nem került a telefonomra, ami helyet foglalna. Nem értem :(
2022. ápr. 26. 20:17
 5/5 anonim ***** válasza:
81%
Sd kártya berak a telefonba, amit tudsz alkalamzás mozgasd át rá és talán akkor lesz neki elég hely :)
2022. ápr. 26. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!