Szerintetek melyik telefont vegyem?
Jelenleg egy 3 éves A20 telefont használok.
Bírja még, de az aksija már nem az igazi.
Amin gondolkozom, az az A72, A52s 5G, vagy megkockáztaok vaskosabb áron egy Iphone 13-at.
Melyik lenne jó választás?
Nehéz erre válaszolni szerintem. Kicsit olyan, mintha te magad sem tudnád hogy mit szeretnél, mármint nem a típusra gondolok hanem android vagy ios.
Én már vagy 7 éve iphonet használok és nem cserélnék androidra, más meg pont fordítva van vele.
Ár kérdése. De egy A52s 5G -vel jelenleg nagyon nem lősz mellé. Jelenleg egy Best by.
iPhone 13 teljesen más kategória, az is jó. Bár ősszel jön a 14 széria.
Viszont ahogy hírlik az alap 14 hw -ben ugyan az lesz mint a 13.
A72 és A52s közül inkább az utóbbi. Az iPhone meg duplaannyiba kerül, te tudod, hogy mennyi pénzt szánsz rá.
Ha az akksi fontos, akkor az iPhone 13 nem biztos, hogy a legjobb választás.
Igazából csak a kíváncsiság miatt érdeklődöm az Iphone után.
Nyílván más kategória, de még ennyi pénzt sose adtam telefonért.
Az érdekelne, miben másabb mint egy Samsung hasonló árcédulával.
Meg, hpgy kell e az nekem?
Én hobbi szinten fotózok, meg videózgatok.
Játékra nem használom a telefont, max egy Gamminator van fent azt, is kb hetente egyszer.
Telefonálok, jegyzeteket írok, internetezek, youtube, film nézés ha van rá idő és nem otthon vagyok.
Rendben.
Akkor marad az 52. Köszönöm.
Na megvettem én is az A52s 5G-t.
Nagyon rám akarták tukmálni, az A53-at, de mivel itt szóba se került, inkább az A52s 5G maradt.
Nagyon jó telefonnak tűnik, a mérete kicsit szokatlan, de majd hozzá edződők. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!