Melyik telefont vegyem?
Galaxy s21 jobb telefon mint az iphone 11.
Apple parti vagyok viszont ez tény
Hogyha az a lényeges dolog, hogy egy nagy felbontású kijelződ legyen akkor bizony az S20/S20+ kéne megvenned. Egyébként is az éri meg inkább mert mind az S21 mind pedig az S20FE rosszabb felbontású kijelzőt kapott. És nem is annyival gyorsabb mint az S20. Illetve sokkal jobban melegszik.
Én Galaxy Note 10-et nem vennék. Azonban ha kell egy ceruza a telefonba akkor jó lehet. De én inkább Note 20-at vennék, de az már egy drágább kategória.
Viszont ha nem a kijelző a leglényegesebb dolog akkor szerintem egy Oppo, Realme vagy Google jobban meg érné mint egy Galaxy S20/S21. Bár amit hiányolok a szavazásból az az OnePlus 9. Szerintem inkább azt venném. A Google Pixel 6 amúgy a legjobb, csak a Google tensor proci eléggé kiforratlan. De nem sokkal gyengébb mint a Snapdragon 888 meg az A14.
De az igazság az, hogy IPhone párti vagyok. De nem venném meg még nem, hogy a sima S20, hanem az S20FE helyett sem. Aminek pedig szintén nincs is QHD felbontása. Mert egyszerűen a mai standardokhoz képest az a kis felbontású, fostos IPS kijelző eléggé szánalmas egy 180-200 ezer forintos, teljesítményben még ma is felső-középkategóriás telefonba. Vagy lenne oled vagy ips de legalabb 16:9-es full hd. Ha IPhonet veszel akkor 12 Mini vagy 12!
Látom legtöbben a Samsung Galaxy S21-re szavaztatok.
Miben és mennyivel jobb mint a Galaxy S21 FE?
Illetve a Galaxy S20/S20+ nál mennyivel van benne erősebb cpu, kamera meg úgy a többi dolog ami benne van? Tehát mennyivel fejletebb az S21 széria az S20 szériánál. Illetve az is érdekel, hogy a galaxy s21 nem e melegszik túl. Mert azt halottam a tavalyi csúcs androidos telokról, hogy nagyon felmelegedtek főleg játék közben.
Devezen kivűl látom, hogy a Xiaomi 12X és Google Pixel 6-ra is sokan szavaztatok. Ezeknél jobb a Samsung? Nem is kifejezetten a CPU gyorsasága a fontos. Ha pl a Googlenak van olyan jó kamerája meg jobb a szoftvere. Meg persze ha nem melegszik jobban. A Xiaomiról pedig hallok mindig. Hideget, meleget is.
#3 IPhone 12 Mini kijön 220-ból? Nem túl kicsi a kijelző abba a csodába. Mert engem nem igazán érint az ha a ház kicsi. Viszont a kijelzőt lássam már normálisan. Ne olyan érzésem legyen, mint anno a Samsung Galaxy S4 Activeval. Kicsit kicsinek éreztem a kijelzőt amikor meg vettem. Pláne, hogy akkor már volt Galaxy S6 Edge+ is.
#5.Nem kicsi, pont azért jó mert kis házban nagy a kijelző.
Nem egy iPhone SE-re kell gondolni, nézd meg élőben persze és alapján dönts.
Samsung Galaxy S21 és S22 széria nem éri meg mert csak a processzor gyorsabb ami bennük van. Nem sokkal. De egyébként mindenben visszalépés történt. Kamerákban, Kijelzőben. Tehát szerintem az S20-at vedd azzal is kihuzhatod simán 5 évig is.
A sima S21 meg aztán végképp nem éri meg, mert az S21 FE olcsóbban még talán jobb is. Persze a sima s21 8gb rammal van pakolva, talán időtállóbb lehet. De az S20 is van annyira időtálló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!