Melyik telefont vegyem?
Figyelt kérdés
Google pixel 3 55k vagy IPhone 8 Plus 65k
Hogyha nem akarom meg venni IPhoneból az SE 2020-at mert túl kicsi. De szeretem a régi dizájnt főleg ha IOS telorol beszélünk. Pedig nem sokkal drágábban már lehetne kapni SE 2020 vagy IPhone X-et is. Bár a Google Pixel 3xl is gondoltam. De az már 80 ezer forint!
Ezek a telefonok még használhatóak? Komolyabb játékra? Jó gyors alap felhasználásra? És ugye a kamerájuk is elég jó?
2022. márc. 2. 20:39
1/1 Morzsi007 válasza:
Iphone 8 plus még használható lesz jó pár évig, aksira kell majd áldozni. Szerintem nincs olyan játék, ami megakasztaná, szerintem.
Google Pixel-t nem ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!