Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefont vegyem meg?

Melyik telefont vegyem meg?

Figyelt kérdés

40 ezer forintért használtan jelenleg egy IPhone 7 Plus és egy Samsung Galaxy A41 között vaccilálok. Azért mert elvileg az IPhone még ennél a telefonnál is jobb. De szeptemberbe nem kap több támogatást. Nekem amikor régen IPhone 5S volt az 2019 őszén eléggé nagyot lassult.

A Samsung az viszont elvileg még a jövő idei meg azutáni Androidokat is megfogja kapni és lehet időttállóbb lenne. Gondolom aksiban, kamerában jobb mint az IPhone.

2022. máj. 18. 13:45
A kérdező szavazást indított:
IPhone 7 Plus
Samsung Galaxy A41
23 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
43%

iPhone 6s tavaly kapott, idén ősszel ez fog kiesni inkább.

7 széria maradni fog szerintem még egy évet.

Egyébként a A41 már szintén nem kap.

iPhone 7 jelentősen jobb telefon, minden tekintetben.

2022. máj. 18. 14:01
 2/5 anonim ***** válasza:
56%
A 7 idén még kap frissítést.
2022. máj. 18. 14:11
 3/5 anonim válasza:
53%
Semelyiket.
2022. máj. 18. 15:11
 4/5 anonim ***** válasza:
34%
Olcsó Samsungtól mentsen meg a jó Isten ! Tapasztalat. Egyébként én nem venném meg egyiket sem. Inkább gyűjtenék legalább egy iPhone 8-ra. Hosszabb távon olcsóbb a drágább, mint évente 40 ezreket kidobni
2022. máj. 19. 10:29
 5/5 anonim ***** válasza:
NE vegyél olyan telót, amire 1-2 éven belül megszűnik a támogatás. Csak akkor ha akkor elfogadod h onnantól 0 ft-ot ér és veszel másikat. Nem csak a teló, de az alkalmazások se fognak 1 idő után frissülni és követve az infobizt releváns eseményeket ez akár nagy kockázat is lehet.
2022. máj. 28. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!