Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik iphonet vegyem meg?📱

Melyik iphonet vegyem meg?📱

Figyelt kérdés

Nincs ötletem, hogy melyiket érné meg megvenni mostanában.

Lényeg, hogy ne a legnagyobb méret legyen, de nem feltétlen kell mini méret, csak kicsi a kezem :D.

Aki mást ajánlana légyszi ne, adott a kérdés iphonennal kapcsolatban!

Szeretném 4-5 évig használni gondtalanul vagy tovább. Legyen gyors, szép képeket csináljon pl.kiránduláskor szeretek virágokat fotózni de néha nem annyira látszódik igazán. Látszódjon rajta, hogy új telefon bár ez annyira nem fontos csak esztétikailag. És ennyi kb.

Árban most nincs kritérium, még gyűjtök rá .

2022. jún. 1. 21:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem iPhone 11 pro van. Teljesen meg vagyok vele elégedve, gyönyörű képeket csinál, az aksim 2 éve szuper.

Szerintem menj be egy boltba, tapogasd meg a telefonokat, kérdezz meg egy ott dolgozót:D

2022. jún. 1. 21:44
 2/8 anonim ***** válasza:

11 szériát én már nem vennék.

12 vagy 13 széria.Mindkettő szép fotókat csinál,ha nem akarsz túl profit elég a 12,ha meg lesz rá pénzed 13.Túl nagy kulonbség nincs.Inkább videó készítésben,film szerű mód

2022. jún. 1. 22:22
 3/8 anonim ***** válasza:
76%

Attól függ mi a kereted ha a pénz nem számit nyílván az IPhone 13 Pro vagy Pro Max 1 terrabájtos telefonok közül válassz. Bár én az ár-érték arány és a specifikációkat nézve is azt mondanám, hogy az IPhone 13 Pro és Pro Max 256gb verziói érik meg a legjobban.

Van benne

120Hz kijelző

4k Pro Res felvétel

Egy nagyon nagy felbontású és nagyon fényes kijelző

Makro mód

Egy jó telefotó kamera amit én pl nagyon sokat használok

Illetve egy brutális aksi főleg a Pro Maxba.

2022. jún. 1. 22:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarsz nagyot, akkor a Pro Max-ok nyilván kiesnek, a Minik szerintem már a használhatóság kárára picik, a sima Pro-k az árukhoz képest túl sok pluszt nem adnak.

11-et nem vennék már, mert eléggé kifutó modell, a 12 meg alig olcsóbb mint a 13, miközben a 13 kifejezetten "kényes" dolgokban jobb (pl. aksi időben). Szóval ha a pénz nem számít, de azért nem akarsz felesleges pénzt kiadni érte, akkor én sima 13-mast vennék. Ha kifejezetten nagyon fontos a jobb aksi idő és a még ennél is jobb fényképezés, akkor 13 Pro.

De ha még hónapokig eltart a gyűjtögetésed, akkor igazából a kanyarban lesz a 14-es széria is, arról meg még nyilván nem tudunk véleményt mondani.

2022. jún. 1. 23:39
 5/8 Morzsi007 ***** válasza:
13 Pro vagy 13 Mini. Ha kis kezed van, akkor próbáld ki egy boltban. A Mini-t sokkal kényelmesebb lesz kézben tartani. A sima 12 vagy 13-as modellek már nagyok egy kisebb kezű embernek. Nem arról beszélek, aki egésznap nyomja és kéz kézzel tapicskolja:)
2022. jún. 2. 09:20
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

"13 Pro vagy 13 Mini. Ha kis kezed van, akkor próbáld ki egy boltban. A Mini-t sokkal kényelmesebb lesz kézben tartani. A sima 12 vagy 13-as modellek már nagyok egy kisebb kezű embernek. Nem arról beszélek, aki egésznap nyomja és kéz kézzel tapicskolja:)"

A sima 12 meg 13 pontosan ugyanakkora, mint a Pro. Akkor miért azt ajánlod?

2022. jún. 2. 09:45
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

12,13,12 pro,13pro ugyanakkora telefonok.

13proval egy a baj.Rohadt nehéz!

2022. jún. 2. 10:06
 8/8 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Ugyanakkorák jól írjátok, igen a 13 Pro nehezebb, mint a sima. A 12 Mini és 13 Mini-t akartam ajánlani a kérdezőnek. Nekem Mini van és a családban van sima is és nekem eszméletlen nagy már. De a többségnek megfelelő.
2022. jún. 2. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!