Melyik iPhone-t vegyem meg?
A vitát most mellőzzük, hogy sz@r ájfon, vegyél inkább androidot.
Volt androidos telefonom, de nem jött be. Ettől függetlenül jó az android, de én maradok a fent említettnél.
Jelenleg egy iPhone 7 készülékem van ami valljuk be, nem mai darab.
Alapvető dolgokra használnám az új telefont is. Insta, Messenger, WhatsApp, telefonálás, CandyCrush és stb.
Nem fontos, hogy nagy legyen a tárhelye, nem szoktam olyan sokat fotózni és sok appot letölteni.
X-et néztem, de nem tudom.. érdekelne a ti tapasztalaitok, tanácsotok. Rendelném egyébként mivel kisvárosban élek, csak egy telefonos bolt van ahol csak tokok, töltők vannak és a legközelebbi nagyváros is több, mint egy órányira van tőlem. Csak rengeteg webshop van ami iPhone-t értékesít és nem tudom melyik lenne a legmegbízhatóbb.
Tényleg érdekelne minden negatív, pozitív dolog és hogy szerintetek melyik iPhone-t kéne megvennem egy 7-es után.
használtan ne vegyél boltból semmilyen telefont.
inkább sok pozitív értékeléssel rendelkező embertől hardveraprón és egyéb helyeken, ahol van értékelési rendszer.
(mert ugye a kereskedő árban drágábban adja, mert neki is élnie kell valamiből)
egy árat jó lenne, ha írnál, de ha X-ben gondolkodtál, akkor gondolom 115e ft körül van a limit, igaz?
Nem használtat szeretnék vásárolni. Egyszer már ráfáztam, azóta csak új főleg ilyen elektronikai eszközökből.
200e Ft körüli limitet gondoltam.
Igazából nekem annyi a lényeg, hogy ne legyen baromi nagy hisz nincs nagy kezem.
Ha alapvető dolgokra akarod használni, és még fotózni se nagyon, akkor minek?
Megveszel egy teljesen új audit, de csak hétvégén mész el vele a boltba.
Vedd a legolcsóbbat, vagy a pénzt tedd el jobb napokra.
Mert a jelenlegi eléggé vacakol már..
Jobb napokra félre van téve pénz, most nem ez a lényeg, de azért értékelem a hozzászólásodat.
Én is az SE 2020-at javasolnám.
És pénz is marad.
De ha ragaszkodsz a face ID-hoz, akkor Iphone 11.
Egyébkènt meg az iphone x nem tudom hogy lehetne új és bontatlan, mikor lassan 3 ève nem gyártják és nem hiszem hogy van olyan ember, aki akkor nem adta el 300+ ért, de most meg eladja 100ért
Vegyèl inkább iphone se2-t, vagy ha kiakarod próbálni a face id-t akkor iphone 12 minit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!