Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tényleg érdemes ennyi pénzt...

Tényleg érdemes ennyi pénzt kiadni egy iPhone-ért?

Figyelt kérdés

Szerintetek melyik az ésszerűbb választás?

1. Kiadni 250.000 forintot egy sima új iPhone 12-ért, ami mondjuk egy stabil 3 évig jó lesz

Vagy

2. Kiadni 400.000(+) forintot egy 13 pro ért, ami viszont még annál is több ideig aktívan használható lesz, mondjuk 4 év?

Én teljesen megértem hogy miért ennyi az ára és nem is panaszkodom, mert konkrétan egy minimális hiba sincs a telefonban, se kivül se belül. De itt tényleg nehéz a döntés

2022. jún. 14. 23:03
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
91%

Iphone 12 még 3 évig jó lesz?xdd

Ember meg a regi SE is kapott frissitest.

A 12 még vagy 8 évig jó lesz.

Fingod nincs az egeszrol

2022. jún. 16. 13:50
 22/28 anonim ***** válasza:
25%
Ha neked megéri, akkor jó, nekem 12-esem van , nem vagyok hasraesve tőle, a kamerája alig jobb mint az összes előzőnek, lehúzás az egész, anyámnak iphon 8 van ami tuti hogy még 3 évig jó lesz a 12-es még 5-6 évig is, az 5G hálózat zabálja az akkut, és Magyarországon csak a sebességteszteren mutat jó értékeket, a valóságban nem nagy szám, én mégegyszer nem vennék új iphone-t ennyi pénzért, csak az emberek szeretnek nagyzollni az új mobilukkal, az összes iphone-t végigpróbáltam higgyj nekem, nincs nagy különbség, ami pluszt tud az új készülék azt meg sz emberek 80%-a nem tudja kihasználni!
2022. jún. 16. 16:52
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
#22 nekem ez fake-nak tűnik
2022. jún. 17. 10:28
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

"az emberek szeretnek nagyzollni az új mobilukkal"

honnan lehet tudni, kinek milyenje van? ebédidőben az étkezőben asztalon az összes mindenki előtt, mégse látni kinek milyenje van?

2022. jún. 17. 15:41
 25/28 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudom mi a ,,fake" abban hogy leírtam a saját véleményem, amiben ráadásul semmi sértő nincs! Mindenki szereti mutogatni, hogy milyen mobilja van( persze vannak kivételek). Ez a jelenség Magyarországon általános, auto, mobil, lakás. Én szivem szerint szeretem az iphone-t mert megbízható, és sokàig kap frissítéseket, de a Samsung Galaxy ,,S" sorozatot is nagyon kedvelem. Ha a két telefon tudását össze lehetne gyúrni, akkor kapnánk egy szupermobilt. De a lényegre visszatérve: ha legalább 3 évig megtartod a készüléket és vigyázol rá( leesés, karcolás) , jó befektetés, mert 3 év után az iphone-okat még mindíg féláron továbbadod( ha jó állapotú marad). Ennyi.
2022. jún. 17. 16:48
 26/28 NTBS ***** válasza:
100%
Ahogy érzed. Van, aki szerint pénzkidobás van, és van akinek létszükséglet.
2022. jún. 20. 08:25
 27/28 anonim ***** válasza:

#25 néha töröld a lencsét, az 5G fogyasztás meg a meglassulások meg valószínű garanciaérvényesítős témák, kábé leszakadt a hűtés, ha ilyenek vannak.

Akkor éri meg, ha van rá annyid, amennyit nélkülözni tudsz egy no compromise telóra, de segíti a döntést, ha ott az "ecosystem", tehát ha egyéb okokból is Apple az igásbarom a táskádban. Netezős-játszós, néha fotózgatós-kamerázgatós valaminek szerintem túlzás. Gyakorlatilag ugyanaz van bennük, ami az M1, csak kb fele van mindenből. Az telefonba akkora, hogy illene gyártaniuk egy iMac forma monitort, amiből csak a teló bepattintása hiányzik, és bumm, asztali felület, gyakorlatilag alig észrevehető, hogy lassabb, melózhatsz is rajta.

2022. jún. 20. 16:43
 28/28 anonim ***** válasza:
70%
Nekem az 5G 2x gyorsabban meríti az akkut, a kamerája meg nem nagy szám , ha bármelyik készüléket is veszed, szerény javaslatom, hogy a pro változatot vedd! (11,12,13), jobb a kamerájuk!
2022. jún. 20. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!