Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tényleg érdemes ennyi pénzt...

Tényleg érdemes ennyi pénzt kiadni egy iPhone-ért?

Figyelt kérdés

Szerintetek melyik az ésszerűbb választás?

1. Kiadni 250.000 forintot egy sima új iPhone 12-ért, ami mondjuk egy stabil 3 évig jó lesz

Vagy

2. Kiadni 400.000(+) forintot egy 13 pro ért, ami viszont még annál is több ideig aktívan használható lesz, mondjuk 4 év?

Én teljesen megértem hogy miért ennyi az ára és nem is panaszkodom, mert konkrétan egy minimális hiba sincs a telefonban, se kivül se belül. De itt tényleg nehéz a döntés

2022. jún. 14. 23:03
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Pénzügyileg úgy éri meg ha 1 év után eladod és megveszed a következő iPhonet az árából és következő évben megint cserélsz, stb.

Úgy nem éri meg ha megveszed és nullára amortizálod.

2022. jún. 15. 08:34
 12/28 anonim ***** válasza:
75%

1# "Vagy vegyel parezerert egy ahuaweit"

Az nem jó! Nincs benne ékezet!

"punvimagnes" -- mi???

2022. jún. 15. 13:51
 13/28 A kérdező kommentje:

12

Bolond az illeto, puncimagnesre gondolt, de nekem nem amiatt kene a telefon hanem a specifikacioi miatt

2022. jún. 15. 14:10
 14/28 anonim válasza:
0%
Specifikaciok egy nagy fos, negyed arban kapsz Xiomit 12 gb raammal ami barmilyen iphonet otthagy he nem a fasza varosi gyerek stilot akarod hozni felejtsd el🤣
2022. jún. 15. 14:48
 15/28 Morzsi007 ***** válasza:
87%

Specifikáció. 😩

Ios-nél a 6 GB RAM kenterbe veri a 12 GB-os androidos Xiaomit. Hahó, fel kéne már ébredni 2021-re. Teljesítmény téren sem kicsi előnyt szerzet az iphone a saját tervezett processzoraival, amit soha nem fognak utolérni a konkurensek és még nem is az M-es CPU-król beszélek.

2022. jún. 15. 15:06
 16/28 anonim válasza:
100%
2022*
2022. jún. 15. 17:12
 17/28 anonim válasza:
56%
Mielott számokkal dobalozzunk tanuljuk meg, hogy milyen evben vagyunk
2022. jún. 15. 17:12
 18/28 A kérdező kommentje:
Aki azt hiszi hogy egy telefon 12GB RAM tol szamit jonak az szerintem ne eroltesse mert nem ert hozza lathatoan. Ez kb olyan mint azok a kinai telefonmarkak (cubot ,ulefone) akik ki írjak h gaming telefon es ezt egy csodalatos 64+6gb felirattal alatamasztjak :D
2022. jún. 16. 00:45
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Sok esetben a rendszer optimalizáltsága és az adott rendszerre íródott alkalmazások optimalizáltsága számít. A rendszer optimalizáltság miatt lesz olyan jó az Apple terméke. Az Apple-nek ebben van nagy előnye. De azért egy Samsung, Huawei termék is jó minőségű, és most már viszonylag sokáig támogatott a felső szegmensbe szánt termékeik.

Véleményem az, hogy aki megveszi ezeket a készülékeket, azok egy hosszú ideig támogatott, jó minőségű készüléket vesznek, és ez lehet Apple, Samsung, Huawei és még lehetne azért sorolni. Itt szerintem a pénztárca határozza meg, hogy ki mit vesz.

Az, hogy neked megéri-e váltanod/cserélned a jelenlegi készülékedet, azt senki más nem fogja tudni megmondani neked, mivel te tudod, hogy hogyan állsz anyagilag, viszont én nem a sima 12-t venném meg. Hosszabb távra egyértelműen jobb választás a 13 pro.

2022. jún. 16. 10:46
 20/28 A kérdező kommentje:
Hosszu tavra jobb igen, ez teljesen igaz. De a 12 250k es a 13 pro 420k ba kerul. Nem kicsi a felár
2022. jún. 16. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!