Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tényleg érdemes ennyi pénzt...

Tényleg érdemes ennyi pénzt kiadni egy iPhone-ért?

Figyelt kérdés

Szerintetek melyik az ésszerűbb választás?

1. Kiadni 250.000 forintot egy sima új iPhone 12-ért, ami mondjuk egy stabil 3 évig jó lesz

Vagy

2. Kiadni 400.000(+) forintot egy 13 pro ért, ami viszont még annál is több ideig aktívan használható lesz, mondjuk 4 év?

Én teljesen megértem hogy miért ennyi az ára és nem is panaszkodom, mert konkrétan egy minimális hiba sincs a telefonban, se kivül se belül. De itt tényleg nehéz a döntés

2022. jún. 14. 23:03
1 2 3
 1/28 anonim válasza:
13%
Vagy vegyel parezerert egy ahuaweit mind en es siman kitart ez is 4-5 evig es nagyon jok:))) Az mondjuk szent, h nem lesz punvimagnes
2022. jún. 14. 23:24
 2/28 Veteránmacska ***** válasza:
80%
Tévedtél nem három vagy négy évig Lesz jó telefon hanem annál több évig akár hét évig is jöhet rá a támogatás. Megéri, mert hibátlan A telefon Kivéve Az aksi ugyanis az átlagos iPhone 13 pro max banA legjobb, a leggyengébb az iPhone tizen kettő mini ben van de még így Megéri kiadni a pénzt mert minőséget kapsz.
2022. jún. 14. 23:26
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a 12 bőven jó. Tovább is mint három év. Nekem nem érné meg a 13 felára.
2022. jún. 14. 23:28
 4/28 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy szoftverileg 7 évig támogatják. Én inkább a telefon fizikai élettartamára gondolok, tehát arra, hogy nem fog-e a processzor, a grafikus gyorsito, a kijelzo stb elöregedni mondjuk 3-4 év után
2022. jún. 14. 23:29
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
A 6s-em még mindig hibátlanul működik, a legújabb szoftverrel is, és elmúlt 6 éves. Ennyit erről.
2022. jún. 14. 23:35
 6/28 Veteránmacska ***** válasza:
71%

'Azt tudom hogy szoftverileg 7 évig támogatják. Én inkább a telefon fizikai élettartamára gondolok, tehát arra, hogy nem fog-e a processzor, a grafikus gyorsito, a kijelzo stb elöregedni mondjuk 3-4 év után'

A grafikus gyorsító, és processzor hiába jó sok évig ha frissítés nem jön rá és az alkalmazások nem úgy fognak rajta Futni. Ha iPhone-t használsz pl. hat évig, és frissítés Jön rá, akkor az appok optimalizálva lesznek Hiába lesz kicsit öreg a processzor és grafikus gyorsító Jól fog működni. És fizikailag a leg minőségibb ek az iPhone ok hiába van benne Oled Kijelző nem fogok beérni mint a Samsungban pedig ő gyártja iPhone-om van érdekes még soha nem éget ki jelezz ez valami proci hiba lehet, Mert az iPhone

Saját processzora nem írja ki az Oleg kijelzőket mint például a Samsungé. És az iPhone nak van a legstrapabíróbb háza minőségi keret sokkal ellenállóbb az üveg rajta és tsapqbírobbaz egész telefon mint a konkurencié. Szóval nyugodtan mehetsz ájfont egy fillért nem fogsz megbánni.

2022. jún. 15. 01:23
 7/28 A kérdező kommentje:
A samsungok szerintem borzalmasak. Meg a legdragabb legujabb s22 szeria is olyan benan nez ki. Tul egyszeru ennyi penzert. Es hirhedten rossz az exynos processzor, nekem is volt par, tavaly nyaron hasznalhatatlanna valt a frissen vett S21 em mert olyan szinten tul melegedett normal. Hasznalatnal + a nyari meleg
2022. jún. 15. 01:42
 8/28 Veteránmacska ***** válasza:
100%
Hatos válaszoló vagyok, azt nem mondom hogy a Samsung szár lenne mert androidos telefonok között a legjobbak tehát Samsung és a Huawei de ez az én véleményem. De az tény, hogy egy Android nem érhet fel egy iPhone nal semmi minőségileg,Se megbízhatósága és ezeket csak azok tudják akik használták már de nem a régebbieket hanem az újakat. Aki most használ ájfont és rájön a működésére logikájára soha nem vált vissza Androidra.
2022. jún. 15. 02:53
 9/28 Szirty ***** válasza:
51%
Nem érdemes.
2022. jún. 15. 07:23
 10/28 Morzsi007 ***** válasza:
100%

Vegyél iphone 12-t most és 4 év múlva veszel egy iphone 17-et. Ez kb 5-550 000 Ft lesz és 2x4 évig biztosítva a mobil. :)

Volt nem egy iphone, ami 8 évet kibírt, az egyik 4S, sajnos fizikai sérülések miatt beadta a kulcsot 8 év után, természetesen nem volt már olyan fürge, mint új korában. A másik egy 6-os (2014-es), amit anyám használ/használt, már nincs támogatás rá 1-2 éve, de a banki appal még mindig megy az utalás. Ha most veszel újabbat, 3-4 évig kényelmesen használható marad, az aksi egyedül az, ami meg fogja adni magát egy idő után.

2022. jún. 15. 07:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!