Tenyleg nem bevaltak a laptop-ok, es nem erdemes venni?
Baromság.
Megéri, de valóban csak akkor, ha szükséged van arra, hogy hordozni lehessen, például egyetemista vagy és ingázol két város között, vagy a munkádhoz és otthon is szeretnéd használni.
Ha csak arra kell, hogy otthon netezz, filmezz, játssz, akkor jobb egy asztali PC, mert sokkal olcsóbb.
Nyugodtan vehetsz laptopot. Az tény, hogy egy kicsit nehezebb fejleszteni, de amit leírtál nem igaz.
Azt döntsd el, hogy azért kelle a laptop,mert sokat akarod a gépet hurcolni, vagy csak úgy mert divat.
Mert ha az utóbbi, akkor inkább javaslom az asztaligépet, mert azért még így is nagyobb teljesítményre képes (ugyanolyan hardverrel szerelt laptophoz képest) és a nagy monitor sem utolsó. Ja és még monitorral együtt is lehet olcsóbb.
De ha a hordozhatóság fontos, mindenképpen laptop.
Nekem egy alsó-középkategóriás Asus laptopom van. Novemberben lesz 4 éves. Az utóbbi 2 évben már asztali gépként üzemel csak,kivéve évi egy-egy hetet.
Az akksija már vifi-vel alig bírja háromnegyed óráig. Amúgy SEMMI baja nem volt még! 2,5 éves korában vittem tisztíttatni+ valami alkatrész zsírban van,azt cserélték(a zsírt).
Munkára kell,napi min.3~4 órát megy. Játszás nincs vele,...már csak a koromnál fogva sem.(48F)
Csupán azért,mert nincs már szükségem,hogy vigyem.
Ha szükség volna rá,már vettem volna új akksit,kicsit több,mint 10ezer.
Anno még többet ment,mint mostanában,úgy hogy kapott rendesen,akkor már azon gondolkodtam néha,hogy beruházok még egy-pót akksira is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!