Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tényleg megéri kifizetni...

Tényleg megéri kifizetni 400ezret egy iPhonért, hogy az 3+ évig hibátlanul működjön?

Figyelt kérdés
Én értem, hogy csúcstelefon és hibátlan, de abba nem vagyok biztos hogy megéri beruházni egy 13 pro / pro maxra 400-500ezret, milyen érv van még mellette a hosszú élettartamon kívül, mert azért mégiscsak rengeteg pénz. Nyáron diákmunkázom, és ha utána a 13 pro-t megvenném akkor konkrétan egy fillérem se maradna.

2022. jún. 9. 16:03
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
#30 viszont olcsobban jon ki igyis ugyis,vesz +50GB tarhelyet az icloudban havi 300ft ert
2022. jún. 24. 17:33
 32/32 A kérdező kommentje:
Pontosan, az lesz hogy veszek havi 299ert 50GB-t, plusz hozza hasznalom a google photost is ahol 15GB-nyi tarhely van ingyen, ez a 2 tokeletes lesz a fotoknak es a zeneknek, a tobbi meg boven elfer 64-GB-n
2022. jún. 24. 18:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!