Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tényleg megéri kifizetni...

Tényleg megéri kifizetni 400ezret egy iPhonért, hogy az 3+ évig hibátlanul működjön?

Figyelt kérdés
Én értem, hogy csúcstelefon és hibátlan, de abba nem vagyok biztos hogy megéri beruházni egy 13 pro / pro maxra 400-500ezret, milyen érv van még mellette a hosszú élettartamon kívül, mert azért mégiscsak rengeteg pénz. Nyáron diákmunkázom, és ha utána a 13 pro-t megvenném akkor konkrétan egy fillérem se maradna.

2022. jún. 9. 16:03
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

"Mert lehet hogy 130 ezer lenne, de az akkori arakhoz/fizetesekhez kepest ugyanolyan lenne mint most, csak arányosan többet erne a forint, tehat akkoriban volt 200 ezer az ami most 600 ezer. De ugyanannyi az erteke csak mas a nevleges szam. Erted amire gondolok"

Értem, csak teljesen irreleváns. Ez egy dolgot mutat: a sokra tartott magyar bérnövekedés tisztán játék a számokkal, a reálbér vásárlóértéke egy helyben topog 12+ éve.

Ettől még az USA-ban, az ottani bérekkel és adókkal számolva ez kb. az a szint, mintha itthon vennél egy alsó-középkategóriás kínai telefont. Azzal az apró különbséggel, hogy az alsó-középkategóriás telefon rissz-rossz egy iPhonehoz képest :D

2022. jún. 9. 17:48
 12/32 anonim ***** válasza:
81%
Tudod mikor dolgoznék végig egy nyarat egy telefonért.. Akkor inkább nem veszek telefont és pihenek egész nyáron.
2022. jún. 9. 23:50
 13/32 A kérdező kommentje:

12.es

Nekem a munka az orom, legalabb addig is tavol vagyok a narcisztikus nem normalis csaladtagomtol :D

2022. jún. 10. 00:01
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
#13: Akkor meg inkább elnyaralnám azt a pénzt.
2022. jún. 10. 00:06
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy értem én, hogy neked kell egy jó telefon, és hogy legalább megdolgozol érte, de ilyen esetben nem elég egy alapmodell? Én nettó 750-et viszek kb haza és így sem vettem se Pro-t, se Pro Max-ot, mert egyszerűen nem tudom megindokolni, hogy mi a fészkes franc többletet adna nekem az az alapmodellhez. Lényegében ugyanaz a proci, lényegében ugyanaz a főkamera, a memória mérete kb. tök mindegy, a háttértárból a 128-as alapmodell is elég, akkor minek ennél több?
2022. jún. 10. 00:09
 16/32 A kérdező kommentje:
utolso, igazad van, meg a 12 es a 13 kozott is minimalis a kulonbseg.
2022. jún. 10. 08:49
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ennyi pénzt nem ér meg egy telefont

jó magam iphone 12 t használok de akciósan vettem szóval nem 3 kiló volt hanem 242 amit durcásan de kiadtam ( elötte pár hónapig gondolkodtam hogy megvegyem e)

Tökmindegy milyen telefont veszünk alapul 300+ ezer forintot egyiksem ér meg mert hiába így a kamera úgy a kamera egy fényképezőgép mellet felse vehetik a versenyt a legdrágább telefonok.

2022. jún. 10. 09:13
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

Annak éri meg, akit nem kell rábeszélni, van rá pénze és megveszi. A többi az smafu.

Nekem lenne rá pénzem, de az igényeim nem akkorák hogy csak iphone-al tudjam kielégíteni.

3 millás kocsim van, lehetne 30 millás is, de nem látom értelmét.

2022. jún. 10. 14:58
 19/32 anonim ***** válasza:
76%

Azért vettem oktoberben iphone 12-t 264ezerét.

Minek pro meg ilyenek?Atlag felhasznalasra felesleges,igaz akksi jobb,picit jobb kamera,de nem ér meg plusz 300ezret

2022. jún. 10. 16:06
 20/32 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem hardverapróró vegyél iphone-t ott megbízhatóak vannak és nem bolti áron
2022. jún. 11. 17:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!