Tényleg megéri kifizetni 400ezret egy iPhonért, hogy az 3+ évig hibátlanul működjön?
"Mert lehet hogy 130 ezer lenne, de az akkori arakhoz/fizetesekhez kepest ugyanolyan lenne mint most, csak arányosan többet erne a forint, tehat akkoriban volt 200 ezer az ami most 600 ezer. De ugyanannyi az erteke csak mas a nevleges szam. Erted amire gondolok"
Értem, csak teljesen irreleváns. Ez egy dolgot mutat: a sokra tartott magyar bérnövekedés tisztán játék a számokkal, a reálbér vásárlóértéke egy helyben topog 12+ éve.
Ettől még az USA-ban, az ottani bérekkel és adókkal számolva ez kb. az a szint, mintha itthon vennél egy alsó-középkategóriás kínai telefont. Azzal az apró különbséggel, hogy az alsó-középkategóriás telefon rissz-rossz egy iPhonehoz képest :D
12.es
Nekem a munka az orom, legalabb addig is tavol vagyok a narcisztikus nem normalis csaladtagomtol :D
szerintem ennyi pénzt nem ér meg egy telefont
jó magam iphone 12 t használok de akciósan vettem szóval nem 3 kiló volt hanem 242 amit durcásan de kiadtam ( elötte pár hónapig gondolkodtam hogy megvegyem e)
Tökmindegy milyen telefont veszünk alapul 300+ ezer forintot egyiksem ér meg mert hiába így a kamera úgy a kamera egy fényképezőgép mellet felse vehetik a versenyt a legdrágább telefonok.
Annak éri meg, akit nem kell rábeszélni, van rá pénze és megveszi. A többi az smafu.
Nekem lenne rá pénzem, de az igényeim nem akkorák hogy csak iphone-al tudjam kielégíteni.
3 millás kocsim van, lehetne 30 millás is, de nem látom értelmét.
Azért vettem oktoberben iphone 12-t 264ezerét.
Minek pro meg ilyenek?Atlag felhasznalasra felesleges,igaz akksi jobb,picit jobb kamera,de nem ér meg plusz 300ezret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!