Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Eladjam vagy megjavíttassam?

Eladjam vagy megjavíttassam?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy huawei p20pro telefonom van,amit leejtettem és nem reagál a képernyőjére. Ha töltőre teszem akkor villog, rezeg de egyébként full fekete a képernyő.

Csak oldal nézetből látszik hogy meg van repedve,szerintem a képernyő alatt sérült. Mit gondoltok? El lehet így adni telefon üzletben? Vagy mit kezdjek vele? Megéri megjavíttatni?

Köszönöm a válaszokat.

20/L

2022. ápr. 14. 01:20
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2022. ápr. 14. 11:10
 12/18 anonim ***** válasza:
Sajna amoled kijelzője van az túl drága így ilyennek a leejtese gazdasági totálkár
2022. ápr. 14. 13:53
 13/18 anonim ***** válasza:
előbb javítani utána eladni.
2022. ápr. 14. 15:09
 14/18 anonim ***** válasza:

#8 "Értem én hogy mire célzol, azonban szerintem az okostelefont pont egy olyan témakör, ahol teljesen felesleges a javíthatóság miatt siránkozni. Most mennyit érhet egy 4 éves középkategóriás Huawei használtan? 20 ezret? Annyit se? Ha ingyen lenne hozzá a pótalkatrész, akkor sem érné meg javíttatni. "

Kérdezem én, miért is ne érné meg? Miben rosszabb mint a most piacra kerülő telefonok? A felhasználók túlnyomó többsége egyáltalán nem használja ki a telefonja teljesítményét. Pistike megveszi a 500-600.000 ft-os telefont és görgeti rajta a Facebookot és a Tiktokot. Nos, erre egy 15.000 -ft os telefon is elég, csak hát ugye ez már státuszszimbólum. Ha a kérdező nem munkaeszközként használja a telefont, hanem csak facebookozik és csetel a barátiaval, akkor simán megéri megjavítani, és nem kell feleslegesen újat venni és szétbaszni a bolygót.

2022. ápr. 14. 15:39
 15/18 anonim ***** válasza:

"Kérdezem én, miért is ne érné meg? Miben rosszabb mint a most piacra kerülő telefonok?"

Mindenben. Kezdve ott, hogy már nemhogy operációs rendszerből nem kap újabbat, de biztonsági frissítéseket se.

" A felhasználók túlnyomó többsége egyáltalán nem használja ki a telefonja teljesítményét."

A felhasználók nem szoktak fényképezni meg videózni? Ez a két dolog eléggé terheli ám a számítási kapacitását egy telefonnak.

"Nos, erre egy 15.000 -ft os telefon is elég, csak hát ugye ez már státuszszimbólum."

És honnan szalajtasz 15 ezres telefont?

"Ha a kérdező nem munkaeszközként használja a telefont, hanem csak facebookozik és csetel a barátiaval, akkor simán megéri megjavítani, és nem kell feleslegesen újat venni és szétbaszni a bolygót."

Te mit nem értő' azon, hogy nem javítják őket, mert nem gazdaságos. Senki sem fog veszteségesen telefont javítani. Egy amoled kijelző ára pedig még ma is az egekben van, ebben pedig az van.

Na most megkerestem neked:

[link]

Egy kijelző csere 78.900 Ft. Már ha csak ez az egy baja lett. Egy ejtéstől nem csak a kijelző károsodhat, az is benne van a pakliban, hogy hiába cserélik ki, utána se fog működni. Akkor mi lesz?

Ez a típus használtan 30-50 ezer forint körül mozog:

[link]

Nem környezetbarátabb inkább venni egy használt és működő telefont, mint belerakni egy új kijelzőt aranyáron? :D

2022. ápr. 14. 16:16
 16/18 anonim ***** válasza:
De egyébként nem is tudom, hogy mi az istenért vitatkozok egy büdös nagy trollal. Ne válaszolgass a mobiltelefonok kategóriában kérdésekre, hanem menj és Tiktokozz a 15 ezer forintos telefonodon, na szevasz :D
2022. ápr. 14. 16:18
 17/18 anonim ***** válasza:

Egy kijelző csere 78.900 Ft

80.000.- ért eladod, tiszta haszon.

2022. ápr. 14. 17:08
 18/18 anonim ***** válasza:
Rakd fel egy huszasért. Akinek valami alkatrész kell (alaplap, kamerák stb) az meg fogja venni.
2022. ápr. 14. 22:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!