Kiknek érdemes a 20-as és kiknek a 30-as telefont használniuk?
Nekem azért 30, mert ahol dolgozom, sem a voda sem a yettel nem tud térerőt varázsolni, így kizárásos alapon ez maradt.
De ha a gyakran hívott partnerek túlnyomó többsége azonos szolgáltatónál van, az is lehet szempont. Vagy az előfizetés konstrukciója.
Ha mondjuk te nem telefonálgatsz, de a családod hív téged, és beilleszthet családi csomagba vagy hasonlók. Esetleg bármi, vagy akármi.
#7 Persze ez felhasználásfüggő, de ha valakinek korlátlan, az ki is használja, mert nincs az az idegeskedés, hogy tegyük le, mert sok lesz a számla
Telekomnál vagyok, és egyenlőre teljesen jó az a dijcsomag amivel percdíj nélkül beszélhetek a többi 30-assal. Akivel sokat beszélek az szintén 30-as. De ha nem az lenne, akkor már váltottam is volna, Mobil M-ről Mobil L-re, mert 110 percnyi beszélgetéssel drágább, amit egy délután alatt elbeszélünk a úgy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!