Milyen okostelefont ajánlanátok egy 16 éves gyereknek olyan 150-200 ezer között?
#31 Aki csak telefonál vele, és alap dolgokra használja annak nem kell a legjobb.
De aki prémium kamerát szeretne, prémium kijelzővel, mert pl sokat néz rajta videót, akkor már jobban megéri, a szemnek is jobb egy oled panelt nézni, és 120hz-et.
Szerintem az androidos telefonokat nem éri meg megvenni 350-400 ezerért, annyiért én iPhone készüléket vennék, mert simán elmennek 4-5 évig is, míg egy droid 2 év múlva alig akar bekapcsolni, az utcán is rengetegen mászkálnak még 6s-el vagy 7,8 al, és korukhoz képest teljesen elfogadhatóan működnek, ráadásul az iPhone-ok jobban is tartják az árukat, egy 5S is 25-30 ezer mai napig, de ha tökéletes állapotban van, akkor még több
"alig van rá app, zárt rendszer, minden fizetős és fél millioba kerül az egyik értelmes telefonjuk."
Mi az, hogy alig?
Miket nem lehet rá letölteni?m szerinted?
Zárt rendszer, igen, pont azért, hogy ne lehessen mókolni,és beszedni egy jó kis vírust.
(megjegyzem, aki ért hozzá, az ugyanúgy mókolhatja ha ez a vágya)
A 13 Pro Max-ot már meglehet 350 körül venni, használtan, nem olyan horror ár..
“ iphonet nem éri meg megvenni, alig van rá app, zárt rendszer, minden fizetős és fél millioba kerül az egyik értelmes telefonjuk. Sokkal jobban jár a többség androiddal mert nyilt a rendszer úgy mókolod ahogy akarod”
Hazugság! A Google appjai rajta vannak INGYENES! Az appok között vannak fizetősek és ingyenesek egyaránt! Sok app van, androidon azért van ennyi mert ott megengedik a mezitlábas appokat is amiből ugyan az kb van vagy 5x csak más stílusban a lényeg ugyan az.
Amúgy arra is nézz már utána hányszor kellett a Googlenek és Applenek kidobálnia az appjait az áruházból mert adatokat loptak a fejlesztők.
Apple-n az appok kíválóak, az elégséges appokat nem nagyon engedik be, tehát ami majdnem összemlik azt ne várd, androidon nagyon sok app éppenhogycsak van, sok értelme nincs.
"Zárt rendszer, igen, pont azért, hogy ne lehessen mókolni,és beszedni egy jó kis vírust."
Androidra van custom rom sosem kaptam virust... Rengeteg megbízható app van es azok sem virusosak.
"Apple-n az appok kíválóak, az elégséges appokat nem nagyon engedik be, tehát ami majdnem összemlik azt ne várd, androidon nagyon sok app éppenhogycsak van, sok értelme nincs."
Elég sok értelme van. Ioson meg se emlitem hogy frissítések honapokat kesnek ami egy jateknal minecraft letszukseglet hisz frissitesekkel jönnek be az ujdonsagok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!