Ha március 1-én lejár a Domino-feltöltésem, és nem tudom addig feltölteni, akkor mi történik?
Rögtön megszűnik a szám?
Úgy sejtem nem, de ha nem, mennyi idő, hogy valahogy feltölthető, és azt hogyan kell intézni, van továbbá büntetés ilyenkor?
Tölts rá egy minimumot, és akkor nem szűnik meg.
És ne felejtsd el az adategyeztetést sem!
ONline meg tudod csinálni.
és egyébként nem vész el a befizetett összeg!!!
"Ha már lejárt a rendelkezésre állási idő a Domino előfizetéseden:
A rendelkezésre állási idő letelte után, a szerződésen megmaradt egyenleged nem veszik el, csak zárolásra kerül. Amennyiben a hívószám-lekötési idő alatt feltöltöd egyenleged, a „zárolt” egyenleg is hozzáadódik az új egyenleghez.
A 90 napon belül (az ún. hívószám lekötési idő alatt) elvégzett feltöltések esetén a hívószám, illetve a SIM-kártya továbbra is használható.
A hívószám lekötési idő lejárta után a SIM-kártya érvénytelen státuszba kerül, arról hívást indítani, SMS-t küldeni már nem lehetséges.
Utóbbi esetben, ha már megszűnt a Domino előfizetésed, és maradt még fel nem használt egyenleged, kérheted ennek visszafizetését."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!