IPhone8Plus telefonom egyik hangszórója elromlott. (Pontosan a bal alsó) A telefon sajnos már párszor leesett de nem tapasztaltam utána problémát. Telekomról lett rendelve, március közepén tehát még garanciás. Mi lehet a gond?
Van egy Bluetooth-os hangszóróm azzal kiválóan működik. Úgy vettem észre,hogy gond van,hogy a fülhallgatómnak csak a fele szólt. És természetesen átalakítóval a többi jack dugós fülhallgatómmal sem működött. Karácsony után beruháznék egy Airpodsra,mivel Bluetoothos gondolom úgy lehetne rendesen zenét hallgatni.
De valahogy ennek ellenére is nyugtalanít a dolog. Nem tudom mit csináljak. A Telekomnál a garancia akkor érvényes ha gyári hibáról van szó,és szerintem ez nem az,mert kb November elejéig jó volt a hangszóró,tehát vmit én szúrhattam el,de fogalmam sincs mit.
Kicsit hosszúra sikerült,köszönöm ha valaki elolvassa és segít.
Az a garancia már nem garancia.
Elromlott, akkor elromlott. Ne emészd magad. Mielőtt vennél bármit is, előbb próbáld ki valahol, hogy tényleg megy-e a bluetooth-on rendesen a hang.
Most akkor a füles nem szól vagy a telefon?
A telo alján eleve nincs bal oldalon hangszóró , az csak mikrofon.
A hangszóróm nem szól,de valóban elég hülyén fogalmaztam meg,szóval úgy írom inkább,hogy az alsó.
Kedves 3. Monilfoxos ütésálló tok van rajta,amit ha 3méterről leejtek se lesz baja a készüléknek, plusz iGlass üvegfólia. Úgy gondolom,hogy ennél több védelmet nem is lehetne alkalmazni. De szerintem nem a leejtés miatt lehet baja.
És köszönöm az eddigi válaszokat,ment a zöld kéz mindenkinek.
bal oldalt alul nincsen hangszóró az iphone 8 plusban.
Hangot hallhatsz fenti beszédhangszóróból, vagy a jobb alsó hangszóróból (csengőhangszóró). Bal oldalt mikrofon van, ahova szépen beszélsz telefonhíváskor.
5. pont ezen gondolkodtam h bal alul a mikrofon van
mégis hogy várja el h abból hang jöjjön ki xdxdxddx
de h értsed kérdező fiam
bal alul mikrofon
jobb alul hangszoró
felül ahonnét telefonáláskor hallod a másikat na abból is jön a zene ha kell
de a bal alsó az nem hangszoró hanem MIKROFON
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!