Hogyan lehet telefont, mobilnetet venni március 8-tól?
szerintem rendelni továbbra is lehet majd.
ha máshogy nem, a használtpiacon van elég telefon
mobilinternetet pedig tudsz intézni a szolgáltató weboldalán, vagy felhívod az ügyfélszolgálatukat.
Szia!
Gondolom online továbbra is lehet majd rendelni.
Posta biztos nem fog bezárni, azért az durva volna.
Online meg tudsz mindent intézni a szolgáltató oldalán, tehat tudsz venni új telefont, és magadnak összeállíthatod a díjcsomagodat. Szerintem még kényelmesebb is mint az üzletben tökölni, meg csomó papírt aláirni.
Csak úgymond random, mikor vagyok itthon. Egyszer éjszaka,máskor nappal.
#7: postát azon az aranyos képen nem írják, hogy nyitva maradna.
Online tudsz vásárolni, szerződést kötni, mobilnetet is tudsz igényelni ha éjszaka 2 kor akkor akkor. 1-2 nap múlva futár házhoz viszi vagy kéred csomagpontra ami a legtöbb benzinkúton van, és ott felveszed. Benzinkutak nyitva lesznek.
A webshopok ugyanúgy fognak üzemelni, ahogy a legtöbb olyan üzlet aminek van webshopja az üzemelni fog csak személyesen nem mehetsz be.
Én még jóval a covid előtt online vettem magamnak telefont, nagyobb mobilnet előfizetést és 2 nap múlva hozta a futár az egész pakkot benne volt a telefon, szerződés stb... a nagyobb mobilnet pedig már akkor létezett amikor le okéztam az egész megrendelést rá 20 perccel később jött az sms a szokásos blabla szöveggel és hogy innentől már a másik csomagom szerint van az előfizetésem.
Nem egy eget verően bonyolult dolog ez az online intézkedés ilyen dolgok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!