Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vodafone-osok! Szoktátok...

Vodafone-osok! Szoktátok hívni az ügyfélszolgálatot? Mennyi idő, míg felveszi ügyintéző?

Figyelt kérdés

2022. febr. 23. 20:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#10 múltkor lejárt a hűségidőm. Hívtam őket délelőtt több, mint 45 perc után feladtam. Délután is több, mint 30 perc után vették fel. Hiányoznak a Red asszisztensek. Akkor alig kellett várnom.
2022. febr. 24. 17:00
 12/12 anonim válasza:
100%

Én előbb személyesen mentem be ügyfélszolgálatra, azt mondják nem tudnak segíteni, hívjam telefonon a szolgáltatót, fizessek hátralékot meg büntetést. Mégis ki hallott mar olyat, hogy személyesen nem lehet intézkedni???

3x hívtam őket, Fél óra után se vették fel. Számlázási gondom van, valami hátralékot követelnek, meg büntetést felszámoltak mert állítólag nem lett befizetve egy olyan csekk ami ki lett fizetve. ( mindig mindet befizettem amit küldtek).

Botrány ahogy az emberrel bánnak.

Legutóbb fél évig havonta be kellett mennem hozzájuk hogy a csekkeket a megfelelő címre küldjék, mert állandóan egy régebbi lakhelyemre küldték.

Ha ez továbbra is ilyen nyögvenyelős lesz, szolgáltatót váltok.

2022. márc. 17. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!