Hogyan tudok push üzeneteket küldeni valakinek a
mobiljára?
11/25 anonim válasza:
A push üzenet egy olyan értesítési forma amelyet minden alkalmazás használ. Szóval, ha ilyet akarsz küldeni, egy olyan alkalmazást kell használnod, mely képes általad megadott egyedi szöveget második félnek továbbítani. Ilyen például manapság az összes kommunikációs alkalmazás, például: Messenger, Instagram, Snapchat, Viber (Sőt az integrált rövid üzenetküldő [short message service, sms] szoftver is) stb. Viszont, ha olyan értesítést szeretnél küldeni valakinek amihez mondjuk nem társul név, akkor a legjobb esélyed azzal van, ha fejlesztesz egy alkalmazást, amit letöltetsz az illetővel. Így tudsz neki személyre szabott üzeneteket küldeni. Nem tudom mire szeretnéd hasznosítani ezt a funkciót, de szerintem a legjobb eredményt, a legkevesebb erő befektetésével úgy éred el, ha ráírsz az illetőre egy fent említett alkalmazásban. Remélem tudtam segíteni! ;)
2022. febr. 18. 00:59
12/25 A kérdező kommentje:
Nem egy konkrét személynek akarok küldeni hanem azoknak akik beregisztrálnak az appomba. Esetleg közülük is szűrve csak egy részüknek. Eddig úgy tudtam hogy a push üzenet kifejezetten erre való.
Mennyivel egyszerűbb lett volna ezt megmondani amikor kérdeztük :)
Ez már a programozás része, szerintem erre szakosodott fórumokon nézz utána.
2022. febr. 18. 17:26
14/25 A kérdező kommentje:
Aki ért hozzá annak ez nyilvánvaló. Aki nem annak meg a válasza úgyse számít.
15/25 A kérdező kommentje:
Amúgy meg nem is volt ilyen kérdés
tőletek csak össze vissza irkaltatok hulyesegeket
"Aki ért hozzá annak ez nyilvánvaló."
ha tudnád hogy ezen az oldalon hányan kérdezik meg azt napi szinten, hogy milyen töltővel kell tölteni a telefont, kell e még formázni az akkumulátort, akkor te se egy dologra gondolnál, amit a kérdező kérdezhetett...
nem beszélve arról hogy a kategóriát nagyon bénán választottad meg, mivel van programozás kategória is, a kérdésedre itt nem fogsz választ kapni
de mivel te rettentően felsőbbrendűnek érzed magad és csak leszólni tudod azt is, aki eredetileg segíteni szeretett volna, további jó böngészést a problémád megoldása érdekében pökhendi kapitány
2022. febr. 18. 19:24
17/25 A kérdező kommentje:
Csak a 11-es segített, a többi csak hülyeséget írt. Az mióta segítség? Akivel aki pedig nem megfelelő stílusban írt hülyeséget az magára vessen. Amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten.
"Csak a 11-es segített, a többi csak hülyeséget írt."
Nem, a hülyeséget a kérdező írta. Fölösleges a push üzeneten vitatkozni, soha az életben nem fogsz ilyet küldeni, ls ezt segítő szándékkel írom.
Nincs olyan alkalmazás készen ami ezt neked megcsinálja, programozni nem tudsz, a semmit beszéljük gyakorlatilag, hogy mi lenne ha ...
De nincs ha, erről már lekéstél.
2022. febr. 19. 07:16
19/25 A kérdező kommentje:
Nem készen kell az alkalmazás.
És ez is csak egy újabb hülyeség hogy aki most születik az már nem lesz programozó mert lekésett
20/25 ErniE76 válasza:
Ha úgy tetted volna fel a kérdésed, hogy "Androidra programot készítek és szeretnék a felhasználóknak push üzeneteket küldeni; az hogyan oldható meg?" sokkal egyszerűbb lett volna és nem kellene itt harcolni. Véleményem szerint nem vagy tisztában a magyar nyelv helyes használatával. Ettől még lehetsz (jó) programozó...
2022. febr. 19. 12:36
Kapcsolódó kérdések: