Viberen hogy lehet visszanézni a régi üzeneteket amiket a viber elrejtett?
Barátom telefonján a több mint egy éves beszélgetéseket is meg lehet nézni, én viszont a 2021 szeptembere előtti csevegéseket nem látom. Azt írja ki, hogy "az ebben a csevegésben küldött üzenetek a viber végpontok közötti titkosítása által védett privá üzenetek - további tudnivalók"
A további tudnivalóknál is próbáltam kikapcsolni, meg q viber beállításait is megneztem, de nem jöttem rá hogy kell.
LÉGYSZI SEGÍTSETEK
2021 augusztusában nem lett új telefonod, vagy nem törölted a vibert??
Nincs olyan, hogy magától rejti el az üzeneteket.
Az általad írt üzenetet pedig olyanoknál írja akikkel még nem beszéltél vagy a meglévő beszélgetéseid kezdetén.
ÚRISTEEEN
De igazad van!
De, szeptember elsején összetörtem a telóm, csakhogy szinte teljesen ugyanolyan a mostani is, ezért elfeledkeztem az előzőről😂😂
Azért ettől még nem leszel hülye, legalábbis a szememben. Örülök, hogy segíthettem.
(Ha eddig nem tetted a viberen van biztonsági mentés. Azt kapcsold be. Ha következőnek cserélsz telefont vagy van valami, akkor onnan be tudnak töltődni a már meglévő üzeneteid az új készüléken. Utólag nagyon sokat kell vele szívni, ha egyáltalán megoldható a dolog. Tegyél egy lépést előre, ha eddig nem tetted.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!