Ha Facebookon az idővonalmoról elrejtettem a születési dátumomat akkor az ismerőseimnek fog jelezni, hogy a szülinapom azon a napom van? ( Bővebben alul )
Nekem úgy van beállítva, hogy az évet csak én látom a napot és a hónapot pedig az ismerőseim és más olyan emberek is akik nem az ismerőseim. És akkor az ismerőseimnek fog jelezni, hogy a szülinapom azon a napon van?
A válaszokat előre is köszönöm.
Ha a születési dátumodat elrejted, azzal privátra állítod, azaz titkosítod, ennek következtében nem fog értesítést küldeni a Facebook a születésnapodról az ismerőseidnek.
De ha csak az évszámodat rejted el a születéseddel kapcsolatban, de a hónap, nap nincs elrejtve, akkor küldi az értesítést a Facebook az ismerőseidnek, hogy születésnapod van.
Még mindig a 4-es vagyok.
Semmit nem jelez az ismerőseidnek veled kapcsolatban, se azt, hogy hány éves lettél, még akkor sem, ha csak az évszámot titkosítod és csak a hónap, napot hagyod meg láthatónak, akkor csak az értesítést küldi ki az ismerőseidnek a Facebook, hogy születésnapod van, de azt hogy hány éves lettél, azt nem fogja ki írni, mivel az évszámod elvan rejtve és csak a hónap és a nap van láthatóvá hagyva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!