Mit csináljak, hogy megkapjam rögtön a Messengeres üzeneteket?
Figyelt kérdés
Szóval az van, hogy ha valaki küld nekem Messengeres üzenetet akkor az az üzenet több perc múlva, néha volt, hogy 1 óra múlva jött meg. Már mindent kipróbáltam kitöröltem és újból letelepítettem meg ki is kapcsoltam a telefon és így sem jó.
A válaszokat előre is köszönöm! 🙏🙂
2021. dec. 10. 15:37
1/24 anonim válasza:
3/24 A kérdező kommentje:
De hogy hogy mások mondjuk az anyukám, apukámnak, tesómnak is ez van letelepítve és ők megkapják rögtön?
2021. dec. 10. 15:50
4/24 anonim válasza:
iPhone 13 Pro Max 1Tb kell venni☝️
5/24 A kérdező kommentje:
Légyszi ne írja mindenki, hogy vegyek iPhone-t 🤷🏽♀️
Most szeptemberben lett a telefonom. ( Más válaszokat kérek köszönöm ).
2021. dec. 10. 16:09
6/24 A kérdező kommentje:
Olyat nem tudtok esetleg, hogy valahogy úgy nem e lehet, hogy be kell valamit állítanom, hogy megkapjam rögtön a Messengeres üzeneteket?
Pls 🙏🙏🙏
2021. dec. 10. 16:25
7/24 A kérdező kommentje:
Ez a Wifi hibája lehet vagy valami hiba lehet a telefonomba?
2021. dec. 10. 16:29
8/24 anonim válasza:
Hát nem tudom ki írja az iPhone-t, de nekem pont ez a fajta telefonom csinálja ezt. És több iPhone-os ismerősömnek is.
9/24 A kérdező kommentje:
Jaa
2021. dec. 10. 17:06
10/24 anonim válasza:
Elmondanám, hogy iPhone-on is ritka sz*r most a messenger, de mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!