A Viber meddig tárolja az üzeneteket?
Vettem egy új telefont, dr eltűntek a régi üzenetek.
Meddig lesz a Viber tulajdonában?
Hogyan tudom visszakérni?
Ha volt mentésed a google fiókodban akkor vissza lehet töltetni. Nekem a mostani beszélgetésem a nőmmel megvan a kezdettől, az majdnem 3 év.
De ha a telefoncsere előtt törölted, akkor valószínűleg elveszett.
Kb amíg nem törlöd.
Szinkronizáció hiánya miatt nem kerültek át az üzenetek.
Ez nem facebook fiók. Az adott eszközhöz van kötve (a pc-s megjelenités megint más). Ha új telefont használsz, akkor előbb célszerű szinkronizálni a beszélgetéseket, majd utána bejelentkezni az új telefonon és akkor meg lesznek az üzenetek.
Ami nincs meg az sajnos nincs meg. A másik telefonon ha megvan, akkor még esetleg lehet vele szórakozni, de ha azon sincs már, akkor annyi mindennek.
Azt veheted úgy, hogy törölt.
#4 A Viber szervere nem tárolja a beszélgetések csak maga a program, illetve a google fiókodhoz kapcsolt google dirve-ra (iphone esetén icloud drive) ment mikor csinálsz biztonsági mentés, ez meg lehet kézi vagy automatikus.
Ha csináltál volna mentést mielőtt telefont váltasz, akkor az új telefonnál meglennének a régi beszélgetések. De ha semmit nem tettél, meg még törölted is őket, akkor bukta.
Enged el a dolgot!
Senki sem tudja visszanézni?
Hatóságok, Hackerek, Rendőrség, FBI?
Nyilván nem nézetnén velük vissza, cssk érdekes, hogy 2 évnyi üzenetek mennek a levesbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!