Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Akinek Iphone telója van?...

Akinek Iphone telója van? Hogy óvjátok az akksijukat?

Figyelt kérdés

Vásárlás előtt vagyok és ugyan olvasgattam a téma után, de a személyes tapasztalat szerintem jobb.

Igaz pl. hogy nem szabad 30%alá meríteni, de 100%-ig sem szabad feltölteni?

Az időjárási viszontagságait tényleg nehezen kezeli? Legyen szó csont hidegről vagy +40 °C -forróságról, lelassul olyankor?

2022. febr. 3. 09:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mondjuk a se2020-ban nagyon szar akksi van, mivel többször kell tölteni, hamarabb degradálódik.
2022. febr. 3. 11:30
 12/15 anonim ***** válasza:

#11.Használatfüggő, én igyekszem úgy használni hogy max 1-szer kelljen töltenem. De igazából csak értesítéseket nézek, minimális böngészés, zene, ezeket bírja.

Tartalomfogyasztással szerintem 1 év alatt akkumulátor cserés, napi 2-3 töltéssel.

2022. febr. 3. 11:33
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos infókat!

Igyekszem odafigyelni a töltöttségi szintre. :)))

2022. febr. 3. 12:18
 14/15 anonim ***** válasza:
50%

A sok marhaság helyett amit itt összeböfögtek a nagyokosok inkább a gyártó oldalán olvasd el az vonatkozó információkat:

[link]

[link]

2022. febr. 3. 12:48
 15/15 anonim ***** válasza:
44%
Egy jó tipp: nagyon nagy hülyeség ezzel foglalkozni. Mikor lemerül, bedugod, feltöltöd, kész. Nem kell túlspirázni. Semmi, de semmi értelme szarakodni meg figyelgetni állandóan a százalékokat.
2022. febr. 4. 13:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!