Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefont vennétek...

Melyik telefont vennétek meg? A lényeg hogy szép képeket készítsen.

Figyelt kérdés

1,Redmi note 12 pro + 80k

2,google pixel 6 70k

3,huawei p30 pro 50k

4, galaxy a 54 5g

Ezek Használt telefon, jó állapotban

ma 09:15
 1/5 anonim ***** válasza:
16%

Képeket készíteni DSLR fényképezőt vennék, nem telefont.

Ha telefonálni akarok, akkor meg nem fényképezőt veszek, hanem telefont.

ma 10:13
 2/5 anonim válasza:
0%
Egyiket sem. iPhone a legjobb erre
ma 10:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Amelyik a legújabb.
ma 13:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Ebből a Pixel 6-ot. Egyébként rövid ideig használtam egy A54-et, én azt mondanám, hogy a saját lassan 3 éves iPhone 13-mamhoz viszonyítva nem csinál rossz képeket. Már ha ez így mond valamit. Két jól sikerült, kellő fényben készített kép közül nem mondanám meg szerintem, hogy melyiket lőtte az iPhone 13 és melyiket az A54. Ugyanezt tudom elmondani az egyik kollégám Pixel 6a-jával összevetve is. A sima Pixel 6 meg elvileg jobb mint a 6a.
ma 17:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Ja és még két gondolat: a P30 Pro is biztos remek képeket készített, de az egy 2019-es telefon. Szerintem kifogástalan állapotú példányt ebből már nem igazán fogsz kapni. A lencséken lévő mikro karcok pedig rontják a fotó végeredményét. Szoftvertámogatás pedig tuti nincs, mígy egy Pixel 6-hoz vagy A54-hez még van.

A Redmi Note 12 Prohoz is még lehet támogatás, bár már eléggé a végefelé járhat. Nekem sorozatos negatív tapasztalataim vannak a Redmikkel, szóval használtan nem biztos, hogy mernék venni, főleg nem 80 ezerért. Hát ne vicceljünk, Note 13 Pro van a neten a legolcsóbb boltból 101 ezerért is.

ma 17:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!